Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko moze da mi kaze (iz prakse) da li je cena karata za Rim jeftinija sada ili negde u februaru, ako planiram da putujem u aprilu 2013. Procitala da je neko kupovao  pocetkom ove godine karte za Rim po ceni 590  (doduse nisam shvatila za koji period) pa ne znam da li je to slucajnost ili je praksa kod Wizz-a da toliko spusti cenu.....

I ima li neko savet za kupovinu tri karte jer sam shvatila da se povecava cena kupovinom svake naredne karte, odnosno  pitanje je kako bih mogla da kupim svaku po ceni one prve (jer je razlika vise nego znacajna). Hvala

Nije ni rekla da hoce da leti sad nego dal da pazari kartu sad ili u februaru za april.

Posto je sezonska linija verujem da ce za prve polaske biti navala. Opet, mislim da ce mozi da se nadje karta za onih 2190din ili 1590din... ja bih cekala ali ne garantujem.

Koliko je sad...5000?

Ma znam... Samo kostatujem... Ako znas datum, i mene pitas, kupi odmah, jer svako cekanje je kockanje... Ne znam sta da kazem, ali vidim da su karte u aprilu od 2.700, pa do 5.000 din.

Mozda pojuriti one za 2.700. Ako i pojeftini mozes da kaliras najvise 1000 din. po karti, sto i nije strasno. A mozes i da spases par hiljada... Pa ti sad sama odluci.