Jump to content

Featured Replies

E ovako...

dosta ljudi me je pitalo kada se okupljamo u Novom Sadu i gde.

Poshto rano krecemo iz Beograda jedini nacin da tacno na vreme stignete u Beograd je autobus ili da odete u Beograd dan ranije i prespavate kod nekoga. Tako da u Novom Sadu ne postoji vreme i mesto okupljanja. Ja licno krecem u Beograd josh u petak prepodne. Ne bih preporucila prvi jutarnji voz iz Novog Sada. Moze da se desi da ne stigne na vreme i ondak...  :bang:

Imate na primer autobus u 5:00 iz Novog Sada, stvari imate 2 jedan mislim da ide autoputem a drugi starim putem ali mozete nazvati stanicu da proverite. Ako taj drugi ide starim putem onda ga mozete cekati na Petrovaradinu "kod trafike" i izbeci placanje stanicne usluge. Mada mislim da u 5 ujtru nema onog cicice koji guva ulaz na peron. Ako je slucajno tu, kupite peronsku kartu, udjite na peron i pitajte konduktera da li postoji neki popust za studente, ako ste student. Ponesite sve kartice koje imate pa cak i indeks. Mozete dobiti oko 30% popusta. Mislim da ovaj ozlem turs daje popust za studente. Pitajte i jednog i drugog konduktera pa koji da vishe a vi upadajte u taj bus!  :hihi: U Beogradu je autobuska odmah pored zeleznicke. Ako ne znate da se snalazite po Beogradu recite mi pa cu vas ja cekati na autobuskoj stanici ili cu poslati nekog.

Vidimo se  subotu ujtru u Beogradu na zeleznickoj stanici u 6:30

;D

Ja ipak necu moci da idem :( ali iduci put ne propustam :)

Drugari, lepo se provedite pa pisite dozivljaje :mah:

evo proverila sam i ja za autobuse iz NS u subotu ujutru...

05:00 (autoputem)    OZLEM TOURS

05:00 (starim putem) ATP "MORAVA"

oba bi trebalo da stignu u beograd za 1h15 min do 1h 30  min... cena je takodje za oba ista - 395 dinara, i, meni se takodje cini da ozlem daje 30% off :)

eto, kome ne odgovara da dolazi u petak, moze i tako :) vidimo se ;)

Koristi li neko prevozno sredstvo koje se zove automobil? Citajuci sve ovo prosto me je blam da krenem automobilom iako je kudikamo jeftinije, udobnije i svakako lakse  :oops:

Babin zub je meeting place, sto bi bilo negde oko 15h po nekoj samo meni znanoj racunici...

Narode i narodnosti!:)

Gledao sam na NOAA prognozu, extra je!

Kažu za vikend ima da bude preko 25 stepeni danju, tj. kada budemo stigli, a noću se neće spuštati ispod 10 stepeni.

Mada mene planinarsko iskustvo uči drugačije... tačnije, čudi me da će na visini od oko 1600 metara visine biti toliko toplo (10 stepeni)...

Ipak ja vama savetujem da se toplo obučete za noć, a neku vetrovku za dan, ipak gore duva kao ludo.

Pokušaću da se prisetim nekog dobrog mesta za šatore... tačnije za 20 + šatora!:)

Ima jedno udaljeno 20-ak minuta od Babinog Zuba prema Midžoru, jedna fina livadica sa stolovima (jako praktično za klopu, odmor), još je i zaklonjena od vetra.

E sad, pitanje je da li ćete vi hteti tu ili na onoj prašnjavoj nikakvoj ski stazi, tačnije iznad nje...

U svakom slučaju glasam za livadu iznad!

Pozz, Tales

PS Ako je još nekom ko je bio gore u svežem sećanju konfiguracija terena, neka se javi da vidimo gde bi bilo STVAAAARNO najbolje za šatore!

evo ja razmisljam :) iiii prijavljujem se da idem na Midzor... i uzdam se u jeguljin sator..ili cu da kukam da me neko primi :) vidimo se!

Pa eto nazalost desilo se da nemamo svi automobile pa moramo da koristimo druga prevozna sredstva a ti ako imash mesta u svom automobilu Marklar ne bi bilo loshe da objavish to pa mozda da ti se neko pridruzi u tom udobnom putovanju.  ;D

I dalje imamo situaciju da verovatno od Nisha do Babinog Zuba nemamo dovoljno mesta u busu ako svi koji su se prijavili krenu. Tako da molim sve ljude iz Nisha da se rastrce i pronadju neki veci kombi koji ce da nas preveze inace cemo morati da uzmemo 2 autobusa i da placamo vishe da bi svi stigli gore.

;D

Meni danas meteorolog reko da ce u subotu biti super vreme ali da ce u nedelju biti kise ... mada jos je rano ... pitacu ga i sutra i prekosutra kad odem na poso!

jel razmishlja neko o neophodnosti chesme u blizini kampa?

Da, jel razmislja neko o ovome??

jel razmishlja neko o neophodnosti chesme u blizini kampa?

Da, jel razmislja neko o ovome??

Razmišlja. A razmišljali su i ljudi koji su tamo podigli planinarski dom. Ima vode u domu, a u neposrednoj blizini postoji izvor. Nadajmo se da još uvek funkcioniše, pre dve godine je bilo vode kol'ko voliš :)

Је л' може да се користи веце у планинарском дому? zvizhd

Још неке ствари о којима треба мислити. :P

Је л' може да се користи веце у планинарском дому?

Nadam se da nas neće odbiti... mada, postoji i čuveni šumski WC, sa svim udobnostima... automatska ventilacija u vidu prolećnog povetarca, sunčevo ili mesečevo osvetljenje, muzika za koju se brinu slavuji, lišće različitog oblika, kvaliteta i tvrdoće, za potrebe higijene...

Је л' може да се користи веце у планинарском дому?

Nadam se da nas neće odbiti... mada, postoji i čuveni šumski WC, sa svim udobnostima... automatska ventilacija u vidu prolećnog povetarca, sunčevo ili mesečevo osvetljenje, muzika za koju se brinu slavuji, lišće različitog oblika, kvaliteta i tvrdoće, za potrebe higijene...

o da

mushki je 30 koraka levo od kampa a zenski 30 koraka desno od kampa. Ako vas pritisne pa ne mozete da izdrzite 30 koraka onda moze i 25

:hihi:

Хахах, па зар није циљ да чувамо природу, макар и од органских материја? ;D

cilj nam je da cuvamo prirodu ali to su organske materije koje pomazu rast biljaka, kao djubrivo.

Ne bacamo plastiku, staklo i takve stvari

;D

Naravno ... A i ... nije kampovanje kampovanje ako imas zidani WC! Priroda je zakon! Sve je u prirodi lepse pa cak i vrsenje nuzde! E ljudi ... ako bude 50% od proslogodisnjeg druzenja ... buce mnoooogooo dobro! Jedva cekam!

• Author

o da

mushki je 30 koraka levo od kampa a zenski 30 koraka desno od kampa. Ako vas pritisne pa ne mozete da izdrzite 30 koraka onda moze i 25

:hihi:

Slušaj, nemoj da pomeraš WC bliže kampu!  :maddd:

Ima da bude na najmanje 30 koraka... I to onih dužih!  gent

Prijave su zatvorene!

Ko se do sad nije prijavio i ko nije poslao konformacioni mail morace sam da se snalazi za prevoz.

:)

e, mene su neki ljudi sinoc (rano jutros =] pitali za ovo nashe penjanje. poshto su de-fakto zakasnili sa prijavama, ako bi hteli da idu (par njih) jel OK da se samo pojave na zeleznichkoj u Nishu i ono, odu s vama tim busom, ili kako vec..?