Jump to content

Featured Replies

na picasi i photobucketu slike su ogranichene na rezoluciju 640x480

na imageshacku nema ogranicenja tako da su fotke u punoj rezoluciji, ali jos im ne radi pregled albuma... :\

Nije tacno to da postoji ogranicenje na picasu na 640x480 samo prozor za preview je toliki a sliku mozes da uvelicas i da uploadujes u punoj velicini. Cak je i zgodnije sto on slike po default prikazuje u umanjenoj velicini zbog low band korisnika.

Sorry za offtopic

jao, sto si lepe lepoticine slike, a i putopis je sladak skroz! bas sam se nasmejala u par navrata.  :LOLLL:

beauty, postade ti zensko :happyyy:

btw, postavljam svoje fitke sutra-prekosutra, u frci sam ovih dana  :cry22:

Хаха, можда и јесам женско, чек да проверiм још једаред. ;D

Енивеј, хвала другари, надам се заједничком албуму са Миџора на сајту, па да од сваког проберемо 5-6 најлепших и да окачимо. :party:

znam ja da je bjuti musko, ali me lepotan asocira ne cecu. a ne verijuem da bi iko voleo da ga povezuju sa cecom...  :angel:

Не бих да офтопикујем, ал': бјути од лепота, као појам. :grin: Мож' и онај из античке Грчке.  :D

Крај оффтопика. flowers::

У међувремену сам написао и кратак путопис који се под именом Џорми...

Pročitao sam, super si napisao :spot:

Inače, još jedan dobar sajt za kačenje i gledanje fotografija je flickr.

Bilo je stvarno odlično, zabavno, zanimljivo... sa svima vama na putu i predivnoj Staroj planini.

:mah:

У међувремену сам написао и кратак путопис који се под именом Џорми...

Pročitao sam, super si napisao :spot:

Фала. :spot:

Ах, да.. за оне који ме питају ко је Дб из путописа, то је онај који се овди лажно представља к'о Баћаман. gent

Tako mi je drago sto vam je bilo tako lepo! A meni je mnogo zao sto nisam mogla da vam se pridruzim i konacno vas upoznam.  :cry22:

Djoro hvala ti puno na fotografiji!!! Thanx a lot!!!

Ovaj upload mi automatski smanjuje rezolušn  :bang:

Imam još par lepih slika, poslaću ti linkove uskoro, ali slike su mnogo lepše u celoj rezoluciji  flowers::

Drugari, sada bismo mogli da počnemo da sastavljamo i nekakav putopis sa okupljanja... oni koji su prošle godine pisali, znaju kako treba, oni koji nisu, neka pogledaju putopis sa Trema... dakle, ne predugačko, svako po jedan deblji pasus :)

I poslati na [email protected]

Jel moze i neka slička da se pošalje?... pa vi proberite najzanimljivije  ;)

Naravno, sve fotografjie dolaze u obzir ;D Možeš i da uploaduješ negde pa da staviš link na forum, kao što su neki već uradili, a mi ćemo pregledati sve i odabrati tako da se lepo uklapa  :)

Znate shta, mnogo sam ljubomoran na sve vas shto nisam mogao da budem na planini  :cry22:

Sledece planinarenje moram biti tu definitivno, mnogo vam je dobro bilo koliko vidim po fotkama clap