Jump to content

Featured Replies

Cestitam!

vidi se da vam je bilo divnoo  clap

al moram posebno da pohvalim grupnu fotku koju je Marina stavila na CS profil!

fotografe svaka cast 

pravi si :king:

klanj::

Лепе фотке, нема шта. clap.gif' alt=':clap:'>

Е сада питање Дунава се баш пре неко вече отворило међу нама овде. Да ли је то стварно Дунав или можда језеро код града Монтана?

Могуће је да је Дунав јер је око 55-60км удаљен одатле ваздушном линијом, ал' опет, јутро је било. Језеро је ипак неких 15ак км ближе. Хм... :-\

Ja bih rekao da je to sa Djorine slike Dunav. Videla se i jedna dugacka vodena traka desno od toga koja nikako nije mogla biti jezero. A ovo jezero kod Mihailovgrada je negde jos vise desno od ove slike. Mislim da se i ono videlo, i da sam bas sa Bachamanom pricao o tome :)

Mozda jako gresim  ;)

:mrgreen:

I mi svo o tome raspravljali (dok smo bili gore).

Tačno je, videla se vodena traka, istočnije od ove vodene površine na slici, isprekidana brdima.

:102:

Upravo je gotov video snimak sa puta na Babin Zub i Midzor...

Materijal je uradjen u rezoluciji 720x576 PAL-DVD, i nije skracivan, pa je duzine 30 minuta.

Naknadno, svako moze da montira, secka i skracuje materijal po svojoj potrebi.

DVD ce biti kod  Rayuela-e -  pa eto, ko zeli svoju kopiju moze da je slobodno kontaktira u vezi iste :)

:dance:

Pozzz

Materijal je uradjen u rezoluciji 720x576 PAL-DVD, i nije skracivan, pa je duzine 30 minuta.

Naknadno, svako moze da montira, secka i skracuje materijal po svojoj potrebi.

Svaka čast, ja sam već hteo da ti tražim sirov materijal...Jedva čekam da vidim i da se dofatim Premiera :D

Dodatak: Ajde ajde, nije to nishta shto Virtual Dub MOD neće svariti... :)

aham, koliko znam Premier ne moze da ucita VOB-ove, tako da moras prvo da VOB prabacis u AVIje, pa tek onda Premier.... Odosmo u off topic :)

Necemo vise :)

Ajde bre stavite te CDjove (jos neko mi duguje slike, a necu da imenujem javno) na BUS pa saljite u Nis da ja dalje prosledjujem!

Је л' може неко компресује у неки мр4 као нпр. дивикс па да уплоадује негде да се то скине? Пола сата не верујем да би било претерано за скидање.

Meni nije problem da napravim DiVx, ali uvek je pitanje odnosa velicine fajla i kvaliteta - tj. koliki fajl nije ljudima velik za skidanje?

Pola sata u dobroj rezoluciji i dobroj kompresiji je izmedju 200-300 megabajta, dial-upovci mogu da zaborave na download, a ne znam da li je to puno ljudima sa kablovskom/adslom?

Samo recite koliki fajl da bude i mogu da ga kacim sutra... I naravno gde da ga kacim npr.?

Пази, у Београду је АДСЛ или кабл скоро па стандард. Мени на АДСЛ 512 то није никакав проблем, као што није ни да нарежем на дискове па поделим коме треба и са ком сам у контакту. Не знам како је за остале делове Србије, ал' видим да се и НС добро држи са бродбендом. :spot:

Идеално за скидање је - онолики колики фајл јесте, тј. ако неко има брз нет, све му је једно јел 300 или 700 мега, дајалаповци скидати неће.

Што се тиче качења, стави где хоћеш, само да буде релативно нормалан даунлоад. Идеално је ако имаш свој хостинг или тако нешто, ако немаш онда неки од популарних фајл сториџа. :-)

Ајде  gent да видимо каки ти је филм.  :party:

..mozda cu malo da okasnim :)

Imam mnoooogo posla, gledam da sto pre uradim divx i da to okacim.

Zuuuriimmm :)

Napravio sam DiVx, 330 megab., medjutim jako sporo ide upload (skoro 16h mu treba da se nabaci na server) sa kablovskim 256/128, a sto je najgore vec mi je jednom pukla veza negde na polovini UPloada....

Evo kacim ponovo, pa cemo da vidimo da li ce uspeti

E ovako...

Ja krecem za pola sata na put, i vracam se tek u nedelju...

Upload i dalje traje i bice gotov za otprilike 10h od sada, tj. trebalo bi od subote od 7h ujutru otprilike da bude kompletno na sajtu...

Link je ovaj: http://www.bgdgrotto.com/midzor.avi

Da biste bili sigurni da skidate ceo fajl, treba da Vam prikaze da je velicina fajla koji skidate 318 MB, a to ce biti kao sto rekog za nekih 10ak sati (ako Bog da, a sa njim i kablovski provajder :)  )...

Snimak je konvertovan u DIVx format, i lepo se sve vidi    ::artist:

Pozdrav svima, nadam se da ce se ovo lepo uploadovati, dok nisam tu :)

Фајл је сада изгледа цео, 318 мега, скидам па ћу да јавим каки је. :fool:

Филм је одличан и симпатичан. Само фали мало више детаља са Миџора, ал' буди сећања, што је најважније. :spot:

Mislim da ćemo ga malo premontirati, skratiti i učiniti malo dinamičnijim, a onda distribuirati dalje :) Zato, bolje se strpite još malo, da bude tip-top :)

Vratio sam se, vidim da je  materijal uspesno uploadovan :)

Pozz

p.s. Snimak skidam sa sajta u subotu 9.juna,pa eto skidajte do tada     :LOLLL:

• 3 years later...

:D Svaki put kad vidim fotke, podsetim se kako je bilo sjajno.

Jes' da si zakasnio, al' lepo da si nas podsetio.

:mrgreen:

Има и видео доле, ко га још није видео :)