Jump to content

Featured Replies

Posted

Totalno sam sluđen.  :cry22: Sa dvoje prijatelja smo usaglasili zimski odmor ali smo i dalje neodlučni po pitanju destinacije, jer svako ima svoju. Svi smo takođe u redu sa svim opcijama ali ne možemo da prevalimo i odlučimo pa nam možda vi možete pomoći. Koja je vaša najinteresantnija destinacija od ovih tri, gde ima najviše toga da se vidi (istorijski gradovi, dobra priroda, bilo šta drugačije), šta preporučujete za ovaj deo godine? Svi su nekako priča za sebe, ali nam treba bar mala pomoć da napokon odlučimo  ;D

1. Portugal

2. Maroko

3. Izrael

PORTUGAL-najbolji meseci za posetu su april,maj,jun,sept,pa i okt.  ;)

MAROKO onda za februar definitivno...taman da pobegnes od zime !  :)

U Maroku je definitivno bolje vreme u februaru (mada nije bas za kupanje!), ali Izrael je po meni mnogo interesantniji nego Maroko, pa makar bio i februar :)

Jos jedan glas za Izrael, ja bio početkom decembra i bogami sam se umočio u Mediteran. Dobro, ne bi svako bio takav kreten kao ja, ali u svakom slučaju je bilo da se šetaš u majici kratkih rukava.

A i nekako je raznovrsniji od druge dve opcije, šta ja znam..

Tel Aviv je kao NY u malom, Jerusalim je.. pa kao Jerusalim u prirodnoj veličini :)

pa Mrtvo More, pa Galileja, pa Eilat (crveno more, tu kontam da je kupanje u svako doba godine opcija)

Naravno. što se tiče tog "orijentalnog" momenta, nema ništa toliko upečatljivo kao što su Marakeš ili Fes, ali definitivno ima svojih draži

I last but not least (pošto ste trojica, pretpostavljam neženja): Izraelke su medju najlepšim ženama na svetu, pre svega zbog kombinacije svih mogućih rasa.

• Author

Hvala na predlozima! Izabrali smo na kraju Izrael. Presudile su vize za Maroko, možda je laka procedura ali nas smara da ulazimo u to uopšte. Takođe imam prijatelja u Tel Avivu pa smo se čuli i dogovorili dolazak. Ićićemo Wizz Airom iz Budimpešte. Povratna karta je oko 100, 150 evra. Posetićemo Tel Aviv, Acre, Nazaret, Masadu, Mrtvo more, Ein Gedi nacionalni park i Jerusalim. Ako neko ima još neki predlog slbodno nek iznese  :D 

• 3 weeks later...

Hvala na predlozima! Izabrali smo na kraju Izrael. Presudile su vize za Maroko, možda je laka procedura ali nas smara da ulazimo u to uopšte. Takođe imam prijatelja u Tel Avivu pa smo se čuli i dogovorili dolazak. Ićićemo Wizz Airom iz Budimpešte. Povratna karta je oko 100, 150 evra. Posetićemo Tel Aviv, Acre, Nazaret, Masadu, Mrtvo more, Ein Gedi nacionalni park i Jerusalim. Ako neko ima još neki predlog slbodno nek iznese  :D 

Ja sam razmišlao o sličnoj varijanti, plus Sinaj, sa penjanjem do Sv. Katarine i odmorom od par dana u Tebi.