Jump to content

Featured Replies

I meni isto, ali, taj podatak nije obelezen zvezdicom i nije obavezno da se unese.

Mozda je malo drugacije zato sto nije EU.

Odradio sam registraciju na sajtu italijana i sad kad hocu da se ulogujem, trazi neki "MilleMiglia number or nickname" i PIN...PIN sam dobio na mail, ali nickname nisam birao nigde u procesu registracije...sta da kucam tu?  :?

I meni isto, ali, taj podatak nije obelezen zvezdicom i nije obavezno da se unese.

Mozda je malo drugacije zato sto nije EU.

Kad se odradi provera karte (kako je JMS naveo preko broja karte), ima onda dole ispod imena link "passport data"...medjutim kada se krene "tim putem" izbaci:

"Please note the booking number and the name of the passenger are not in the reservation system. Please verify your information and resend your request."

Ih, cekaj - do 'srecan put' ima jos dosta...

Videcemo sta ce biti sanacija stete za Alitaliju.

da ne diskutujemo mnogo :) pobecicemo sa teme u naslovu (ja sam kriv) ali mislim da bi im bila jos veca steta da poniste ovu promociju , onda su tek  :maddd:

Mada, ne samo da Alitalia sajtovi ne rade, nego ni pretrazivaci vise ne mogu da vide njihove letove...  :?

ne znam tacno dal sam razumeo,tvoju konstataciju, ali jedino mozes da odes na zvanicnu italijansku verziju i tamo da trazis letove

Ja bih trebao da putujem  za Rim 12. Novembra... Ako ima neko ko kreće ranije voleo bih da saznam kako je prošao :)

Ja bih trebao da putujem  za Rim 12. Novembra... Ako ima neko ko kreće ranije voleo bih da saznam kako je prošao :)

9.novembra London-Rim-Venecija

Ja sam uzela po 2 povratne karte,za Rim,Madrid i Moskvu iz Beograda  :banana:  :pij:  :dance:  :blob:  lol::    :party: 

Sad? Ja ne mogu da udjem na japansku verziju. :o

Sad su popravili: popust samo za letove iz Japana [kako je verovatno trebalo da bude i od pocetka].

sad kad objave, svako ko je uzeo besplatno samo jednu kartu moci ce da je iskoriste a svi koji su uzeli 10+ ne moze  ;D