Jump to content

Featured Replies

sta bi, jel neko iskoristio neku kartu u medjuvremenu?

Samo oni koji su platili iznad vrednosti kupona + neki koji su imali prvi let Air One-om, jer dozvoljavaju on line check in odmah po kupovini karte.

Kad god se spomenu neke kombinacije sa Alitalijom, ja se setim ovoga. Bacio sam oko na grupu na FBu, poslednji post je poprilicno davno napisan, izgleda da su svi vec i digli ruke. Sve sto je moglo da se ucini, a da je bezbolno, ucinjeno je, ali, pisani odgovor na mejl, ili zalbu od same Alitalije nikad niko nije dobio. Barem ne da sam ja cuo. Na to su ocigledno i isli i stvar ce da se zataska. Osim ako neko nije dovoljno lud pa da ih tuzi za sve. U mom slucaju, u igri je nekih 5000 evra, mozda i razmislim :D

onaj nemac sto je napravio sakupljanje potpisa na internetu je podneo evropskom parlamentu neki izvestaj, sad je pitanje dokle je to doslo.

Ne znam koliko su oni merodavni da bilo sta konkretno ucine. Poslao sam im i ja mejl, dobio odgovor(kao i svi ostali koji su pisali) da Alitalia nema nikakvog pravnog osnova da ponisti te karte i uputili nas na instituciju u Italiji kojoj da se zalimo, kao i da se zalimo direktno Alitaliji. Uradjeno sve, od odgovora, jedino je stigao neki na italijanskom od tog AGCMa, pisao o tome par postova iznad...

ovaj je valjda licno otisao u brisel i odneo odstampano sve te potpise. tako bi trebalo da je uradjeno po njegovim recima jer je sakupljao donaciju za stampanje svih potpisa na sajtu.

i ja sam isto poslao email, ali posle italijanima nisam.