Jump to content

Featured Replies

Posted

Otvaranjem ovog posta želeo bih da svi putnici opišu svoja iskustva sa raznim agencijama koje nude besplatna putovanja. Cilj je da se što veći broj ljudi informiše i ukaže na prednosti, nedostatke i skrivene troškove poklona.

• Author

Mislim da koriste poklon putovanja sa obaveznom prezentacijom vremenskog šeringa. Konkretno, Grand Interval poklanja putovanja, tj, smeštaj 7 dana na Tenerife i Krf. Tvoja obaveza je put i hrana. To je u stvari maska da bi se uradila prezentacija i nametnulo "uvaljivanje" davno prevazidjenog tajm šeringa.

• Author

Pošto je tema detaljno objašnjena na drugom postu, moje mišljenje je izbegavati te poklon vaučere i putovanja, pogotovu tajm šering, i organizovati svoj odmor prema željama i mogućnostima. Prevazidjeni tajm šering, koji mi liči na jednu piramidalnu organizaciju, ekspandira i više nemože da adekvatno odgovri zahtevima korisnika. Primer je RCI koji zastupaju Grand Interval i imapreko 7 miliona korisnika a oko 5200 apartmanskih hotela u celom svetu. Ako se googla njihov rejting videće se zadovoljstvo korisnika.