Jump to content

Featured Replies

Posted

Dal neko ima neku ideju za novu godinu, gde valja otici, sta valja videti ili tako nesto?

• 2 weeks later...

Bec, Marakes, Pariz  :party: Imas gomilu ponuda, mada ja preferiram samostalnu organizaciju. Bolje ispadne kako god okrenes  :mrgreen:

Rim, 6 dana, od 27. decembra do 2. januara, zainteresovan?

Koliko kosta aranzman?

Ja sam za neku kracu varijantu na 3-4 dana,ako ima zainteresovanih?

Zdravo svima,

a koja je poenta ove teme? da se nadje partner za putovanje preko agencije ili drustvo za slobodno organizovano putovanje?

malo je bezbeze organizovanje putovanja sa osobama koje uopste ne poznajes, postoje li sastanci za clanove sajta?

malo je bezbeze organizovanje putovanja sa osobama koje uopste ne poznajes, postoje li sastanci za clanove sajta?

Tebi je bezveze nekome nije. A i pitanje je da li se ljudi medjusobno ne upoznaju pre odlaska na put. Na kraju krajeva postoji i gomila drugih sajtova npr. Lonely planet forum na kom se takodje traze saputnici. Ne vidim svrhu tvog posta.

• 3 weeks later...

Meni se isto ide negde, a ne znam ni gde ni s kim :o

Videla sam zanimljive ponude za Rim (250e avionom 150, cini mi se, busom)...ako nekog interesuje, stavicu link za detalje

Ja odoh u Valjevo. Ovo je u mom drustvu vec postala tradicija. Svake nove godine idemo u drugi grad. 2011 isli smo u Novi Sad, 2012 docekali u Jagodini. 2013 ako sve bude kako treba bicemo u Valjevu.

Ja odoh u Valjevo. Ovo je u mom drustvu vec postala tradicija. Svake nove godine idemo u drugi grad. 2011 isli smo u Novi Sad, 2012 docekali u Jagodini. 2013 ako sve bude kako treba bicemo u Valjevu.

Super....Mozda bi @Hekata preporucila neko dobro mestasce za provod,kafanicu...ili nesto sto vuce na opustenciju samo tako  ;)