Jump to content

Featured Replies

Posted

vozna karta NS-BG na poklon!  :party:

bila u budimpešti, pa kupila kartu do beograda, pošto je iz nekog nelogičnog razloga tako jeftinije nego do novog sada  :102:

budimpešta-beograd 15 eur, a budimpešta-novi sad 21 eur.

uglavnom, da ne dužim, stigla srećno u ns, ali imam sad tu kartu koja može da se iskoristi do beograda, a neću stići da je iskoristim do 2.12. do kad može, pa ako nekom treba, javite se na mejl [email protected]...

flowers::

• 2 months later...

Mislim da posto se radi o karti "Budimpesta specijal", ne moze da se prekida putovanje, cak sam poprilicno siguran...

Ja ne znam da li je bila u pitanju ta 'specijal' karta, ali pre no što sam krenula na put sam prvo otišla u poslovnicu Željeznica Srbije, koja se nalazi u centru Novog Sada i tamo su mi službenici objasnili da karta može da se iskoristi za tu neiskorišćenu deonicu, tj. za putovanje od Novog Sada do Beograda.

Ja ne znam da li je bila u pitanju ta 'specijal' karta, ali pre no što sam krenula na put sam prvo otišla u poslovnicu Željeznica Srbije, koja se nalazi u centru Novog Sada i tamo su mi službenici objasnili da karta može da se iskoristi za tu neiskorišćenu deonicu, tj. za putovanje od Novog Sada do Beograda.

Ako je 15 EUR onda je specijal. Imao sam priliku da vidim zvaničan dokument na mađarskom na kome piše da specijal važi samo za direktne vozove 272/273 i 340/341, bez mogućnosti prekida putovanja. Činjenica je da to na karti ne piše te kondukteri i službenici misle da je dozvoljeno, jer je sve kao i na običnoj karti.