Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao narode!

Pozvao sam drugara iz Kine da dodje za Srbiju, a rekli su mu u ambasadi da ce trebati oko 3 nedelje da se dobije viza za Srbiju. Ja putujem iz zemlje za 4 nedelje! Da li neko zna da li je istina da ovoliko treba za vizu, i da li neko zna da li je IKAKO moguce ubrzati proces? Neki broj telefona, nesto nekoga da pitam... Ima neko isustva sa ovim? Papiri i sve za vizu je vec predato, sad se ceka na nas...

Bilo kakva pomoc je dobrodosla.

Hvala!

nazalost, tako je to...3 nedelje...stvar je u tome da iz nasih ambasada moraju da salju papire za srbiju, tj. u policijsku stanicu u ljermontovoj, da ovi kao prevere eventualnog gosta, i tek kad oni to odrade, ambasada moze da izda vizu...

e sad, ubrzaj ti ove u ljermontovoj  :LOLLL:...

druga opcija je da poznajes naseg ambasadora u kini, jer jedino on ima diskreciono pravo da ubrza postupak.. :banana:

• Author

Nije problem pitati! To sigurno resava ta stanica? Ja mislio da to resava odsek za strance? Moram da pitam bilo gde, najgore sto mogu je da kazu ne. Znaci, da zovem tu stanicu u ljermontovoj?

• Author

DOsla su dokumenta za 2 dana do mene, i sad cekam da dokumenta odu do nase ambasade nazad u Peking. Ovo traje dugo, ili treba da se nadam da ce mozda biti gotovo brzo? :)