Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima,

da li neko zna za agenciju gde bi se mogao ugovoriti prevoz od Banja Luke do Sarajevskog aerodroma za neku razumnu cenu?

Nesto kao sto je Autoturist u Novom Sadu?

Jos ako znate i kako se krecu cene jos bolje.. :)

ako izuzmemo činjenicu da si omašio geografsku odrednicu, jer tebi u principu treba Taksi agencija u Republici Srpskoj a ne kako si ti napisao,  ;D ;D ;D

pokušaću da ti nadjem broj. samo ako mi odgovori lik na sms.

do kada ti treba info?

jel znaš šta direktor sportskog kluba Barselona, kaže za svoj klub?

"...Mi predstavljamo našu zemlju, Kataloniju....."

e tako i Banja Luka, nalazi se u Republici Srpskoj. ako te neko nekad bude pitao.  :LOLLL:

uglavnom nebitno, uloviću broj ako ne večeras probaću bar sutra.

• 1 month later...

Banjaluka se nalazi u Bosni i Hercegovini i molim Vas da ne bunite druge forumaše. Namjera mi nije da se raspravljam, ali je ovo pretjerivanje. I ti i Katalonija. Bosna nije Španija (nažalost) niti je RS Katalonija.

Što se prevoza tiče ... Taksi u Banjaluci je dosta skup. Možda bi ti jeftinije bilo naći nekoga iz Sarajeva, pa da dođe po tebe i vrati te u Sarajevo? A drugo ... Aaerodrom u Sarajevu je baš blizu grada, manje od 15KM ti je taksi od aerodroma do autobuske ili željezničke u Sarajevu. Zašto si ne iskombinuješ tako nešto?

Ukoliko si za tu opciju, pomoći ću ti oko informacija i redova vožnje.

Srećno  :mah:

• Author

Hvala, vec sam se snasao, mogu reci da nije bilo lako..

Autobus ide par puta na dan, i ako vam ne odgovara termin onda imate problem, pogotovo kad je sve zavejano kao sto je bilo taj dan..

• 3 weeks later...

Pa i nije baš par puta na dan :) 11 puta tačno :)

BUS: Sarajevo (glavna stanica) - Banjaluka

05:00  07:45  09:15  14:30  15:30  16:30  18:30

BUS: Sarajevo (Lukavica) - Banjaluka

09:30  11:30

VOZ: Sarajevo - Banjaluka

11:17 - brzi

15:54 - poslovni

• 4 weeks later...

Ukoliko se nadjete u Mostaru cijena taxi je 1KonvertibilnaMarka po kilometru znaci 1KM/km i to je firma Moj taxi. Minimalna cijena voznje je 3.5 KM (1.8e) i ukljuceno je u prva ja mislim 3 kilometra, sve iznad se placa dodatno 1KM po predjenom kilometru. A sad za ovaj nesporazum. BiH je jako komplicirana zemlja sastavljena od 3 naroda Hrvati, Srbi i Bosnjaci. Od dva entiteta (kao 2 male drzavice bez granica) tj. Federacija i Republika Srpska i nekolike regije Bosna, Krajina, Hercegovina . . . ovo zadnje je geografska podjela. I vecina ce se uvrijediti ako ih u Hercegovini nazovete Bosancima ili da kazete da je Mostar u Bosni . .