Jump to content

Featured Replies

Posted

Marta sledece godine bi trebala grupa ljudi (10-14) da ide iz Srbije za Holandiju. Razmisljao sam koje su im opcije osim avona i jedino sto mi je palo na pamet je kombi prevoz.

Da li neko od vas zna za kombi prevoz do Holandije, konkretno Haarlema? Koje su cene, duzina putovanja...

Da li znate mozda za nekoga ko izdaje kombi i kako se krecu cene?

Imate li neku drugu ideju za prevoz do Haarlema i nazad?

Hvala unapred na odgovorima

• 2 weeks later...

Imas iz Sapca nekoliko kombija sto idu svaki vikend za Holandiju pa se mozete dogovoriti sa njima oko prevoza.Svi oni uglavnom voze za Utrecht,ali nije problem da se prebacite sa njima do bilo koje destinacije u Holandiji.Za cenu se morate dogovoriti svakako.

Kombijem do Holandije, mogu da zamislim koliko to traje...

• Author

Najverovatnije ce biti jeftinije.

Kombi je upao kao opcija jer Wizz ima letove samo sredom i nedeljom i ne mogu svi da dobiju toliko dana slobodno.

Polazilo bi se iz Skoplja, ali to ne menja mnogo oko cene karata.

Da li se isplati cekati jos neki dan i videti da li ce biti ponovo Wizz_ova akcija sa 20% snizenja ili kupiti karte odmah?

Ako bude 10 ljudi, uzmes jedan Wizz exclusive(vazi za max 10 osoba), ako vas bude izmedju 10 i 20, uzmes 2 Wizz exclusiva. Isplatice ti se momentalno i znatno ces ustedeti. Imaj u vidu da nece sve karte biti po toj ceni koja pise, nego ce, ako odaberes da kupujes 10-15 karata, prosecna cena biti veca, jer, npr, prvih 5 karata mogu biti po najjeftinijoj ceni, narednih 5 po skupljoj, a preostalih jos 5 po jos skupljoj. Proveri za priblizne datume kad ti treba, pa odaberi kad je najpovoljnije.

A kod samog placanja, kontaktiraj pedjalona sa foruma, on ti moze platiti Wizz karticom na koju nema provizije sto ce za 10-15 ljudi ustedeti velike pare.

Ta snizenja od 20% batali kod Wizza, jer obicno par dana pre snizenja podignu cene, pa sve ima samo psiholoski efekat na kupca da misli da je prosao jeftinije, a u stvari je samo navucen na tanak led i zapravo je platio isto, ako ne i skuplje.

Jedno veselo društvo ide sutra u Kijev. Svih deset karata su kod Wizza kupljene po istoj ceni.

• Author

Sve si kupio preko jednog naloga ili ?

Koliko je komplikovano da se uplati novac na Wizz racun i da li je moguce kasnije povuci taj novac ukoliko ne postoji sansa da se iskoristi?

Neki link, kontakt?

pusticu ti brojeve za kontakt,trenutno sam vani za praznike...pozz

Sve si kupio preko jednog naloga ili ?

Koliko je komplikovano da se uplati novac na Wizz racun i da li je moguce kasnije povuci taj novac ukoliko ne postoji sansa da se iskoristi?

Kupili smo preko jednog naloga Wizz karticom.

Na ovo drugo me znam odgovor.