Jump to content

Featured Replies

Поздрав свима.

Да се укључим у причу пошто и сам планирам да идем на тај фестивал.

И ја сам гледао карте, и одустао сам од Визера и највероватније летети Свис Ером до Амстрдама у одласку и Брисела у повратку (излази око 175е).

Најјефтинија варијанта је Адрија Ервејз, око 110 евра, мада је могуће да су се та места распродала. Ја нисам хтео да узимам карту јер чекам да прво да купим карту за фестивал.

Како функционише тај систем око смештаја јер су хотели не само пребукирани, него и паклено скупи у том периоду.

Волео бих да видим искуство некога ко је већ био тамо.

Sto se tice wizz-a, ja sam preko njih 3 puta isla u Brisel i nemam nikakve zamerke!

Ako hoces da juris jeftine karte, mozes da se prijavis na njihovu mail listu i jednom mesecno posalju ponudu da, ako kupis karte u nekom narednom periodu, imas dodatnih 10%popusta..

a i imaju opciju "wizz discount club" ako se uclanis na godinu dana kod njih (kosta 29 evra)..sto ti daje 10 evra ustede po jednom pravcu, a svako ko putuje sa tobom isto ima popust..tako da ti otplatis ulozenu kintu sa tri leta :)

Meni se to isplati posto mi sestra zivi u Briselu, pa par puta godisnje idem kod nje :)

A kao alternativa nije los ryanair, samo sto oni lete iz Budimpeste..ali je isplativo u slucaju da ne nosis veliki prtljag, iako su im karte jako jeftine, sa svakom dodatnom uslugom deru!

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Ako nekog zanima, poceo je Ryanair da leti i iz Podgorice za Brisel, povratna karta je 58e.

Pozdrav.

Somnia jel bih mogao da te zamolim da me dodas na fb(Michael Peterson(slika dva lika gledaju u monitor))  posto i ja planiram sa drugarom da idem sledece godine pa da mi kazes kako ti je bilo,koliko si sve platio,cime si isao itd..Hvala puno,pozdrav. :pivoooo:

ps. lep provod vam zelim!

• 1 month later...

Mene zanima kako uopšte doći do karata? planiram da idem 2014. ali kako gledam na netu karte se pograbe za sat vremena od puštanja u prodaju  :shockkk: i koliko su uopšte? pošto ne mogu naći informacije na netu. i mora se dodatno doplaćivati kampovanje?  :?

do karata se dolazi jako tesko, da ne kazem nemoguce. Moras prvo da se preregistrujes na njihovom sajtu, i onda dobijes link, na koji treba da kliknes tog dana kad je prodaja karata, u tacno odredjeno vreme, ove godine je bilo u 17h. Onda upadas u red cekanja, i ako imas srece otvori ti se prozor za kupovinu. Nama se konkretno ove godine desilo da smo bili logovani skoro 2h, i to preko 4 laptopa, iz Barselone,  i posle dobili poruku da su karte sold out. Informacija je da su se rasprodale za 10-11 minuta. Tako da je sve stvar srece. Karte za sva 3 dana su oko 250e, a ako hoces neke bolje satore ili slicno, cena svega ide i do 500e.

Upadam na temu nenajavljena ali samo da kazem posto sam pitala iz prve ruke

Isli su nasi prijatelji iz NS-a prosle godine na festival i sve je kao super, ludo ..itd...oni prezadovoljni. Karte kupili preko sajta festivala.

E sad, pomoc za one koji idu...oni su isli (njih 8) kombijem iz NS-a i izaslo ih je po 100e i 11 sati puta. Eto, neka usteda parica posto bi ljudi da cekaju po 10 sati na aerodromu i sa pripremama za let i letom ubice celih 15...plus transfer od aerodroma do Festivala...

• 2 months later...

Pozdrav ljudi. Hteo bih da zazivim ovu temu. Pre svega,treba mi neko ko je vec bio na Tomorrowlandu.

Ja sa drustvom planiram da idem sledece godine i to preko jedne agencije koja obezbedjuje karte prevoz i smestaj.

Uglavnom,za sad samo ako je neko bio nek mi se javi za neke informacije. :)

1000963_10200519287733836_1684313869_n.jpg

Pozz ljudovi !

Planiram sa ekipom da idemo 2014. Ne mogu da nadjem na netu neku agenciju koja organizuje put za tomorrowland .

Pozdrav ljudi. Hteo bih da zazivim ovu temu. Pre svega,treba mi neko ko je vec bio na Tomorrowlandu.

Ja sa drustvom planiram da idem sledece godine i to preko jedne agencije koja obezbedjuje karte prevoz i smestaj.

Uglavnom,za sad samo ako je neko bio nek mi se javi za neke informacije. :)

Jeli moguce da ostavis podake od te agencije preko koje ides ? :D

ty my bro :D

Pozdrav svima, Ja sam takodje zainteresovan da idem na Tomorrowland 2014. Bilo bi lepo da se svi "nadjemo" na jednom mestu i da svi koji planiraju da idu budu aktivni u toj temi. npr tema "Tomorrowland 2014" Ostavite sto vise informacija da se sto bolje upoznamo sa planiranjem putovanja. Takodje ako budemo imali srece da kupimo karte da se organizujemo da zajedno putujemo bilo kojim sredstvom da bi smanjili troskove i da se jos bolje provedemo u "nasem" drustvu. Veliki pozdrav za sve sa foruma posto mi je ovo prvi post i specijalan pozdrav za Tomorrowland ljude.

Super ideja BXT !

Ja i ekipa smo za , imali jos zainterosovanih za ovako nesto ... ? :D

Pozdrav svima, Ja sam takodje zainteresovan da idem na Tomorrowland 2014

Ono sam do sada video , procitao po netu pricao I kontaktirao  sa ljudima koji redovno prate ovakve festivale  kao  I ljudi koji su  pokusavali  da odu na ovaj festival svi kazu da do karata se dolazi jako tesko - skoro nemoguce ili kako oni kazu Moguce uz MNOGO SRECE .

Kako bilo  vredi pokusati doci do ove karte I doziveti nesto stvarno specijalno

Oko prevoza do Belgije moja  opcija je snekom aviokonpanijom

Posto sam iz Makedonije ja bih se odlucio putovati Turkish  airlines stime da bi cena povratne avio karte do Belgije bila oko 400e

PO MENI PUT NIJE NEKI PROBLEM

PROBLEM JE  DOCI DO TE ULAZNICE

Evo link jedne  hrvatske  agencije koja organizuje ovakva putovanja po raznim festivalima  a ujedno  je  organizovala I putovanje za  Tomorrowland 2013

(znaci samo putovanje za one koje su vec imale karte za festival)

http://www.klubskascena.hr/ks/travel/putujte-s-nama-na-tomorrowland-21042013

pozzz

Karte kupis preko neta kada krene prodaja, obicno se rasprodaju za par sati. Tako da kreditnakartica spremna i kada krene prodaja kupis.

A za prevoz wizz-air do brisela, za 20-30evra, po pravcu ako ranije kupis.

Ovako:

Prvo i najosnovnije je nabavljanje ulaznice na festival (karte) Treba biti stalno obavesten kada ce da krenu u prodaju i taj dan ceo posvetiti cekanju na pocetak prodaje naravno kartica spremna sa sredstvima i stabilna internet konekcija.

Uz puno srece ako dobijemo karte prelazimo na sledeci korak.

Drugo zavisi kako se putuje. Ukoliko se putuje avionom treba imati na umu da jeftine karte su uglavnom uz rucni prtljag. Znaci nema mesta za kamp opremu. Uz kupovinu karte za festival se odlucujes i za vrstu smestaja.

Sam kamp je bio 50e ukljucuje 5 dana jednu zurku dobrodoslice i sa ovom kartom dobija se mogucnost ulazenja/izlazenja iz festivalskog podrucja dok ako se ne koristi kamp onda je moguce jednom uci i izaci iz festivalskog dela(po danu). Uz tu kartu dobija se samo prostor za kampovanje dok tu opremu treba posedovati i doneti.

U kamp zonu moze se doneti hrana i pice u neogranicemim kolicinama. Tako da ova kombinacija ima vise smisla ako se putuje busom/kolima zbog teskog prevoza kamp opreme i povecanja cene avio karte. Postoji opcija da se uzme i sator od organizacije festivala Easy tent, ali koliko sam ja video dosta je skup i mogu samo dve osobe da budu u njemu.

Postoje i bolji smestaji i upgrade easy tent-a ali to drasticno povecava cenu (verovatno svi gledamo sto ekonomcnije).

Posto unutar festivalskog dela moze se placati karticama postoje i Booze bag koji za 50e sadrzi 37 pica ili hrane tako da bih to preporucio uzeti uz kartu.

Takodje ako se planira putovati avionom Wizz air on slece na juzni aerodrom Brisela onda prevoz od aerodroma do zeleznicke stanice u tom gradu charleroi (pa do Antwepena pa onda do Boom-a sad cene tih karata ne znam ali nisu ispod 20e. (prevoz od zeleznice stanice u Boom-u do festivala je besplatan na dane festivala petak subota i nedelja).

Za cuvanje stvari postoji rentiranje sefova 17e plus 5e u slucaju da se izgubi kljuc koja se kasnije vrati i ti sefovi nisu preveliki tako da moze stati manji ranac.

Postoji i zona za punjenje mobilnih telefona koja je besplatna ili prenosivi punjac koji se placa dodatno ili ukoliko se kupi Easy  tent i upgrade za isti, dobija se mali sef i punjac za mobilni ,stolica ispred satora i drveni panel ispred ulaza u sator.

Najrentabilnija kombinacija je ukoliko uspemo da kupimo karte (Festival,Kamp i Booze bag (200e+50e+50e) gledajuci proslogodisnje cene. Da putuje nas 6 ili 8 sa kombijem tako bi mogli da ponesemo opremu za kampovanje da imamo gde da ostavimo stvari da nam ne pokradu pasos,novac i ostalo. Da kombi ode i kupi nam hrane i pica za kamp zonu. Da nebrinemo i polasku ,guzvama i cenama prevoza do aerodroma. Da se prevoz plati i 200e put kombijem opet bi bilo lakse  i jeftinije (ako nadjemo takvog vozaca koji je proveren i ima iskustva sa voznjom u inostranstvu).

Skupio sam jos brdo informacija da se cita 6h i sve su korisne i nikad dosta.

Shvatio sam da dzabe trosim vreme istrazivajuci u sitne detalje, a postoji velika sansa da ne kupim/o karte. Medjutim ako kupimo karte onda moze da pocne jos bolje i detaljnije planiranje.

ps Svidja mi se sto ima dosta ljudi koji planiraju da idu na TL ove godine.

• 3 weeks later...

Ja sam takodje za to da se nadjemo svi zajedno i da idem svi tamo (iako ne znam nikog, ali vazno je da smo svi sa ovog prostora :) ) ukoliko kupimo karte, ja sam novac vec prebacio na karticu, tako da cekam vreme objavljivanja. da li postoji topik tomorrowland 2014 da se prebacimo tamo?

U prodaju se svake godine pusta 180.000 karata, od toga 100.000 ide za belgiju, a ostalih 80.000 ide na globalnom nivou, zbog toga je veoma tesko doci do karata... Ja cu evo ove godine pokusati trecu godinu za redom i jos uvek nisam uspeo da ih kupim... :(((

• 1 month later...

Ove godine posto ce biti 10ti rodjendan TL bice 2 vikenda uzastopno,znaci 2x veca sansa da se kupe karte (2*180000). Info o kartama 13 Januar 2014.

• 3 weeks later...

Pozdrav svima  :mah:  , kako bi bilo  kad bi moglo preko neke nase agencije da se kupe karte, pa i ako treba da se plati nesto malo  ;D  agenciji za uslugu . Kad bi moglo bolje to nego se nervirati dal moze preko neta da se kupi  kad krene prodaja.

е људи 'оћу и ја на ТЛ,ае плииизз кад искоче неке информације да јавите мене само занима колико треба новца за то ако није проблем да ако неко зна унапред колико треба новца,али тачно,да ми каже

Унапред Хвала  ;D

Pozdrav ljudi. Nisam dugoo ulazio na forum i slucajno sam opet usao. Drago mi je da se tema opet aktivirala.

Ajmo ovako. U narednih par dana cu napraviti Event na fbu,sa sve dobrim opisom,postavicu ovde na forum,i onda cemo imati uvid ko bi sve isao odavde sa foruma,a i tako bi pozvali i nase prijatelje da idu.

Ono sto sam napisao za agencije otpada,preko njih ne vredi uzimati karte,ne usudjujte se,ispalice vas!

Ono sto agencija moze,to je da organizuje put,sto i ne vidim nesto preko potrebnim kad mozemo i sami organizovati.

Sto se tice prevoza-najbolja varijanta nam je avion. Mislim da svako od nas ovde planira i ima para da ulozi u ovo jedno nezaboravno putovanje,pa mu nice biti problem dati pare za avion. Najbolja i najbrza varijanta.

Za sada sta ja dodatno znam:

2 vikenda ce trajati,ja sam za drugi vikend,jer je to i pravi datum Tlanda a i UMF je imao bolji lineup drugi vikend pa idem tom logikom.

Sanse da sledece godine odemo na Tomorrowland su najvece od kada postoji festival. Ako 100 000 ide Belgijancima,onda ce ostati 260 000 i imamo ogromne sanse da dobijemo karte.

Drugo,

ZVANICNA REGISTRACIJA ZA KARTE POCINJE 13. JANUARA I SVI KOJI HOCE DA DODJU DO KARATA MORAJU SE TADA REGISTROVATI NA TOMORROWLAND SAJTU. KO SE NE REGISTRUJE NEMA KARATA ZA NJEGA.

Ono sto ja savetujem,ako vas ide npr 3(maximalan broj po jednoj kartici je 4 karte) je da samo 1 od vas napravi account,ali da svi tog dana kada izadju karte u prodaju,najverovatnije 13. februara,da udjete na isti account na razlicitim kompovima i IP. Koristite samo jedno ime i jednu karticu.

Cene karata ce biti verovatno 200e + taxe i dostava,oko 230e + kamp 50e + sef ~20e sve u svemu 500e minimum sa jako jako sitnim dzeparcem.

Ovo su neke dodatne informacije. Ovaj forum je malo nezgodan za dopisivanje,tako da pravim event sto pre kako bi se svi okupili na fejsu za dodatne informacije.

E i da,to da nam neka agencija ucini da umesto nas kupe karte a da im mi platimo to uslugu,ne vredi,prvo sto Tomorrowland ne dozvoljava prodaju agencijama drugo sto opet to nece agencija nabavljati direktno od Tlanda nego ce nekoliko njih iz agencije probati kao i mi preko kompa da nabave karte pa ako uspeju uspeju. Treba se osloniti samo na sebe i tako probati.

Ono sto je jako bitno,prvo registracija 13. januara a zatim kada tacno kazu kada ce izaci karte za WorldWide(izlaze zadnje po redu,pre njih su za Global Jurney,pa se nadam da se tu nece prodati puno karata,Global Jurney-organizovan jako skup put od strane Tlanda) biti tacno na vreme na sajtu,i koliko sam cuo,ako si na vreme dosao docices i do karata.

I ovo ne mora da znaci za Srbiju,ali procitao sam da bi bilo dobro nagovestiti banci u kojoj imate kartice,da cete te i te nedelje kupiti karte za festival i da ce se skinuti toliko velika suma,jer se desava,kako sam procitao,da banka ponisti rezervaciju jer misle da je uhakovana ili ukradena kartica. Ponavljam ne mora da znaci da ovo vazi i kod nas.

P.S. koje kartice imate? Ja imam kevinu u Banci Intezi - Visa internet card

Жекс слушај,овде сви траже један једини начин како отићи на ТЛ.Тај начин је да се за ТЛ одвоји што је мање новца могуће а да се проведе супеер тако да је овде најбитније да се нађе неко ко је већ ишао на ТЛ и колико је издвојио новца за то или да неко ко живи у неком већем граду(Београд,Нови Сад итд...)да се снађе да организује што економичније путовање на ТЛ...

Поздрав  :stop:

Jos ja gledam sta je to Tomorrowland,nikad cuo za taj festival,i pogledam,kad ono tehno (fuj) :)

Salu na stranu (muzicki ukusi se razlikuju),nego nisam mogao da verujem da se to cudo rasproda za manje od sat vremena (ladno) :o

U vezi karata,kapiram da ovo receno (ne oslanjati se na agencije,vec na sebe) u ovom slucaju ima smisla.

U vezi puta,vidim da su Antverp i Brisel (16,tj. 32 kilometara) najblizi gradovi,pa se orijentisite na to kako doci do njih,posle ce vam biti vec lakse.Iz iskustva vam kazem - kad stignes do prvog veceg grada u blizini festivala tu vec mozes da nadjes neki lokalni (ili organizovani) prevoz.Dakle,samo se domognite Antverpa ili Brisela i posle nije frka.Ili mozda do Frankfurta (to je grubo nekih 3/4 puta),pa dalje do Belgije.

Gledam takodje,povratna autobuska karta (Autoturistom) do Beograd-Antverp je 17830 (nekih 155 evra).

Wizz leti Beograd-Brisel Salrloa,povratna je sada nekih 120 evra (plus prtljag).

A sto se tice samih karata za festival...jel ste razmisljali mozda da odete na blef (bez kupljenih karata)?

Kapiram da ce tamo biti dosta preprodavaca,pa...nije nemoguce naci kartu na licu mesta.Doduse,pitanje je i po kojoj ceni,hm.

Nije tehno. To je Electro Dance Muzika,a u nju spada i preovladava Progressive zanr,kao i House i elektro,uglavnom ne vredi da ti objasnjavam za to ako i sam kazes da je tehno tj ne razlikujes zanrove.

Pa vidi Coa,kako god i ako uspemo da se dogovorimo bice super,ali ja idem avionom i ne gledam drugu prevozno sredstvo.  Najbitnije je doci do ulaznica,kasnije ce se sve brzo srediti za prevoz itd.

Sto se tice ici na slepo,nikako,sem ako neko nema nekih 600e viska da da za karte,ovako otici i vratiti se i puci 200e za nista .....