Jump to content

Featured Replies

Па добро,али било би много боље да се сви из Србије нађемо негде у Бг-у или одакле полазимо па да сви заједно идемо јер би било много економичније и био би загарантовано већи провод али добро,како хоћеш  :spot:

Поздрав Жекс  :mah:

Ma samo da mi obezbedimo karte,pa cemo videti za prevoz,ako bude i onih koji ce ici avionom,bilo bi dobro da se dogovorimo kojim i da nadjemo najjeftiniju varijantu aviona,pa da se lakse snadjemo i u Belgiji kada sletimo. Ali ajde prvo mi karte da sredimo :)

Sto se tice ici na slepo,nikako,sem ako neko nema nekih 600e viska da da za karte,ovako otici i vratiti se i puci 200e za nista .....

Hm,ne znam zasto tako gledas na to (puci 200 evra nizasta).

Pa i da,u krajnjem slucaju,ni tamo ne nadjete karte (mada,verujem da bi nasli;ako ti se,tj. vam se BAS ide na taj festival),opet odete malo i prosetate se do Belgije (Brisela i jos nekog grada),vidite sta ima i kako je tamo...i te varijante.Nije to 200 evra "nizasta" :)

Па види зоЛа ја 'оћу да идм на Tomorrowland а не да разгледам Брисел и Белгију,а Жекс је у праву,ја сам чуо од друга који је ишао на ТЛ да су тамо скупље карте и до 400,500 евра тако да не верујем да има будала која продаје за 200 евра преко цене а и ја нећу да бацам 400 или 500 евра на такву будалаштину,да је тако назовем,већ ћу лепо да тражим карту на сајту и ако је добијем супер а ако не ТЛ се одржава и следеће године као и за 10 година тако да ћу ипак кући да блејим у комп и да пробам да убодем коју карту,ето то је моја варијанта...Tomorrowland је ту сваке године ако не одемо ове ићи ћемо оне тамо,неће ТЛ нигде да побегне  :hihi:

Позз момци  :mah:

Napravio sam event sa svim potrebnim informacijama,stavicu ga vidljivim posle nove godine da bih mogao da dopunim sa jos nekim informacijama i odmah da delim ovde. Tim putem svako ko bude imao bilo kakvo pitanje,svi cemo se potruditi da odgovorimo u tom dogadjaju,upravo je to najbolje resenje kako bi se mi sa foruma okupili tamo,ali i prosledili drustvu event kako bi usli u pricu i mozda  ih zainteresovali da i oni idu.  :music:

• 2 weeks later...

Pozdrav svima. Nisam bas pratio, kakav je fazon to ako si se registrovao medju prvih 10?

Mozes karte odma da uzmes,pre zvanicne prodaje. Neko je iz Srbije uspeo,a ko  :102:

Mozes karte odma da uzmes,pre zvanicne prodaje. Neko je iz Srbije uspeo,a ko  :102:

pretpostavljam da ti oni jave da li si medju prvih 10 u "comfirmation e-mail"?

• 2 weeks later...

Napravio sam event sa svim potrebnim informacijama,stavicu ga vidljivim posle nove godine da bih mogao da dopunim sa jos nekim informacijama i odmah da delim ovde. Tim putem svako ko bude imao bilo kakvo pitanje,svi cemo se potruditi da odgovorimo u tom dogadjaju,upravo je to najbolje resenje kako bi se mi sa foruma okupili tamo,ali i prosledili drustvu event kako bi usli u pricu i mozda  ih zainteresovali da i oni idu.  :music:

gde mogu da vidim tvoj event Zex?

upao medju prvih 10 heheh

stigao mail prije 3 dana da cu danas dobiti unique link gdje mogu kupiti karte

o kakvom party avionu pricate?

je li moguce da ima 11 bina?

kako misliš upao među prvih 10? kada uradiš pre-registraciju, dobiješ link, koji ne diraš, nego ga aktiviraš kada počne prodaj zakazanog dana. tako sam ja skontala... jesam li u pravu?

Jel uspeo neko iz Novog Sada da udje medju prvih 10? Poslednja sansa svima nama ostalima - 15. Februar. Spremite pare,po osobi ako racunate i Dreamville bar 330e uplatite zbog provizije.

Nisam video odma poruku. jesi kupio karte? Gde planiras da budes,u kampu? Ja sutra(subota) uzimam karte za mene i druga,imamo link za kupovinu . Idemo drugi vikend. Mislimo da je dobra varijanta uzeti kamp jer ne zelimo sami da se cimamo iz Antverpena ili Brisela do Booma. }

Da li je neko razmisljao o Dreamville Easy Tent opciji? Mislimo to da uzmemo. Ko ima taj link za kupovinu,sta ste odabrali?

uzeo sam samo karte jer idem sa djevojkom pa mi ne pada na pamet u sator da spavam :)

hotel ili hostel u antverpenu...ima bas povoljno a shutle bus ide, poslednji je u 2 uvece...idemo prvi vikend mada negdje sam procitao da ce izvodjaci biti skoro isti pa je svejedno

Hosteli su im ocajni,a cena je oko 150e 200e ja mislim za 4 nocenja. Hoteli su skupi bas bas skupi. Ja idem drugi vikend uzimam Easy Tent u ponedeljak. Cena sa provizijom(ukljucuje taxe obrade i slanje narukvica) 820e za 2 osobe koje obezbedjuje ulaz u kamp i ulaz na festival i jedan Easy Tent Tomorrowland sator sa svom opremom.

Cene ulaza + kamp:

Ulaz na festival 240e + DreamVille ulaz = 290+ takse itd itd = ~340e po osbi

Ulaz na festival + Dreamville + Easy tent(njihov sator i full oprema koja ostaje nama,odvojen prostor za kupanje,wc itd itd) 750e i to je za 2 osobe + provizije takse itd = sve ukupno 820e za dve osobe(410e po jednoj osobi)

Ja cekao danas od 17h do 18:45 bio u redu,ali se rasprodalo. :( Druge godine onda.

Cestitam ostalima koji su upali u prvih 10 koji su se preregistrovali i dobili mogucnost kupovine karte ranije.

Lepo se provedite i pisite utiske cene i ostalo.

Nisam dugo ulazio na temu,mogao sam se obratiti decku koju je bio u prvih 10 da kupi kartu i za mene posto moze 4 po transakciji.

Neko je napisao "Ne biras hoces li ti ici na tomorrowland, nego tomorrowland bira da li ces doci"

PS. Nije mi hitno da idem,pa da platim 900e Global Jorney iz Budimpeste za mene,kada za te pare mogu dvoje da odu.

Steta. Bile su u pitanju sekunde ma stotinke u 17h jer je tada njih minimum 500 000 uslo na link

• 2 months later...

Jel mozete da mi objasnite kako ste se to registrovali u prvih 10? Jel to oni objave kog datuma treba da se registruje i u koliko sati?