Jump to content

Featured Replies

Posted

U aprilskom broju yellow cab-a na strani 46 rubrika pod nazivom topWWWpise sledece:"Klub putnika Srbije www.klubputnika.org ima(o) je dobar izbor destinacija,ali se cini da gubi dah,pa se u poslednje vreme sve reje azurira"

eto ti sad  i trice i kucine i ..... :maddd:

nikako mi nije jasno... to je sve zbog toga sto nisam napisala divcibare a trebalo je!  :bang:

DA DA LENJOST UBIJA  jel da kiko i acketo :wink:  nas troje vam dugujemo Rim al smo mnogo lenji :102: bice valjda uskoro nadam se :3some:

"Klub putnika Srbije www.klubputnika.org ima(o) je dobar izbor destinacija,ali se cini da gubi dah,pa se u poslednje vreme sve reje azurira"

Kako to sam klub bira destinacije?!

Zar ovo ne funkcionise kao...

Osoba A: "Al' mi se pentra po Andima, hoce neko sa mnom?"

Osoba B: "Ja hocu, ali nemoj sutra peglam carape."     

To sto ljudi zele da pokazu gde su bili i kako je tamo, to je njihova slobodna volja.                                   

Kako to sam klub bira destinacije?!

Nenene, now you've got it all wrong... ovi žutotaksisti misle na sekciju sajta, koja nosi naziv "destinacije" - jedino što nam malo škripi, jer nikako da počnemo da sređujemo. Očigledno je to jedini deo sajta koji su revnosni novinari uopšte pogledali :)

Mogli su malo i u putopisima da uzivaju.... :ll:

Pa dobro sad... nisu imali vremena  :psuje: ... mozda ih loshe placaju... znash ono... koliko para toliko muzike  :bang:

nikako mi nije jasno... to je sve zbog toga sto nisam napisala divcibare a trebalo je!  :bang:

a istru? :)

a istru? :)

evo ga...pojavi se jednom u dvae'st dana  trubi nesto! inostranstvo nam i nije u destinacijama!  :maddd:

za sad...