Jump to content

Featured Replies

Posted

Naime,pokusavam da postavim komentar,odnosno pitanje na "Camino de Santiago",ali nesto zeza. Uvjek me vraca na pocetak teme,kad pokusam da postavim kursor na prozor za komentar. Pokusao sam sa Win 7, Win 8 i "Win XP. Jel neko zna sta je problem mozda??

• Author

Ne znam,ali meni je nemoguce da postavim pitanje. Tamo na fotopisu,ima tema Camino De Santiago.Pokusao sam nesto da pitam,trebam savjet,ali..... Prvo me je vracao,pokusao sedmicu,osmicu.XP,da bi napokon uspio da ispisem text sa Google Chr. ali onda mi je trazio test pitanje,cirilicno,ali odgovor na latinici nije prihvatio.Prije toga mi nije prihvatio cjeli text...Kada sam an karju uspio,onda mi je kazao da nisam ulogovan....Jeli to nesto ja grijesim,dali je potrebno neko podesavanje ili??

Hvala.

Stranica je zanimljiva,jako mi se dopada,ali je komplikovano do bola postavljanje pitanja,komentara :-)) Tek se zamislih,ako budem htjeo nesto sam d apodjelim sa vama :-)

• Author

Stvarno mi nije jasno,sta se desava.Upravo sam pokYour message did not reach some or all of the intended recipients.

Subject: FW: Prvi pokusaj reportazice iz Norveske

Sent: 06.01.2013 18:18

The following recipient(s) cannot be reached:

'[email protected].' on 06.01.2013 18:22

Server error: 'Invalid recipient'

usao da vam nesto poslajem na meil,ali...pogledajte ..

• Author

Ovo sto me je zanimalo je proslo na forumu. Hvala na pomoci. Sad pokusavam da posaljem jedan meil,kao neku reportazicu,ali nece da prodje. Ne kontam sta se desava.Ili su mali trollovi usli u moju masinu  :bang:

• Author

The original message was received at Sun, 6 Jan 2013 18:11:22 +0100 (MET) from 27.240.251.212.customer.cdi.no [212.251.240.27]

----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <[email protected]>

(reason: 552 5.3.4 Message size exceeds fixed limit)

----- Transcript of session follows ----- ... while talking to mail.serbiatravelers.org.:

>>> MAIL From:<[email protected]> SIZE=28399239

<<< 552 5.3.4 Message size exceeds fixed limit

554 5.0.0 Service unavailable

To što si nam poslao je imalo preko 10 megabajta, pa ti je mejl server vratio poruku. Evo povećao sam sad ograničenje na 20 MB kao na Gmailu, pa probaj ponovo. Ako je to što hoćeš da pošalješ još veće, onda najbolje da nam pošalješ iz nekoliko delova.

• 1 year later...

Више не постоји опција за коментарисање текстова са портала на форуму?