Jump to content

Featured Replies

Posted

Spremam se sledece godine da hodam Manali- Leh, Himalaje, put poznat kao Autoput preko krova sveta.

Interesuje me da li je ovo neko vec poduzeo?

Ako i jeste, koja su vasa iskustva i da li imate savet.Svaki savet je dobrodosao.

Branka

Ja nisam ,ali Vam zelim iskrenu srecu i da i dalje onako lijepo prenosite Vasa iskustva i dozivljaje,kroz putpis i fotografiju.

• 2 weeks later...
  • Author

put je zvanicno otvoren od pocetka juna do oktobra...kazu da je najoptimalniji u avgustu.Mnogi idu biciklima, motorima ili nekim drugim "izazovnim" prevoznim sredstvom..medjutim ako uspem za mesec dana dana da prepesacim tih 500 km, bicu vrlo, vrlo srecna, narocito jer nemam pojma kako cu reagovati na visine iznad 2000 m..da li da idem skroz sama? da li da unajmim "serpu"? nemam pojma.. citala sam kako su neki momci hodali izmedju 30 i 40 km dnevno sto je po meni nemoguce..U svakom slucaju krecem iz Delija vozom.. a dalje..iskreno: grlom u jagode!

ovo je mapa puta..

route-profile.gif

za taj put moras se dobro fizicki spremit,kolika mislis da ce ti bit potrebno para za taj put

znam da je dzabe hodanje ali nije ostalo,i kako mislis do tamo?moj drug je visokogorac ikaze da je vrlo tesko puno hodat na velikim visinama treba se dobro spremit  teg

• Author

malo pilates malo oko parka pa kruzic oko sela za dobru kondiciju, zato i idem u 2014oj..a viza se ceka takodje duuugoo, tj specijalna propusnica...etc

• 1 month later...

Zdarvo Branka,

Moj plan je da ove godine u avgustu a najkasnije u septembru izvozim tu rutu biciklom. Ukoliko se plan ostvari, podeliću informacije, a sigurno ću i pisati o tome na mom blogu o putovanju biciklom oko sveta (sad svi koji ovo pročitaju treba da kliknu na link :)) : www.gea-tour.com

Inače, dvojica biciklista-cikloputnika iz Srbije su vozili tu rutu, jedan pre pet-šest godina, drugi pre tri, pa ako ti znače njihova iskustva, mogu da ti pošaljem kontakte i linkove.

Pozdrav!  

• Author

Super Snezana!! Naravno sve informacije su vise nego dobrodosle!!Podrazumeva se da cu te pratiti na tvom blogu!!

Posalji mi kontakte i linkove ogromno HVALA unapred!