Jump to content

Featured Replies

Posted

Velki pozdrav svima

Vec duze vreme pokusavam da nadjem odgovarajuceg prevoznika za Punta Canu. Nemam prethodnog iskustva sa trazenjem avio karata pa bi mi svaki savet dobro dosao.

Pretpostavljam da se ne putuje iz Bga ako hoces Low Coast za tu destinaciju...

Isto tako hteo bih da kupim kartu u jednom smeru pa me interesuju kakvi su njihovi sluzbenici i kako reaguju, tj. da li bi imao problema kad bih tamo sleteo bez bovratne karte?

Unapred hvala!

• 3 months later...
  • 3 months later...

Поздрав! Размишљао сам да негде око 15-20-ог октобра одем до Доминиканске Ребуплике у својој режији,па ако неко има нека искуства да напише. Нисам видео никакву тему о томе,па сам писао овде у најјефтинији летови. Конкретно ме занима цене хотела или хостела (био бих 10-ак дана),да ли бих дошао у добро време и колико би ме то отприлике изашло? Рачунам да би ме лет изашао око 700 евра са преседањем. Што се тиче смештаја и хотела нисам пробирљив,хостел би ми вероватно више и одговарао. Да додам још да бих ишао сам. Хвала унапред  :)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Ima letove za Punta Cana iz Brisela sa www.Jetairfly.com od 615eu pa navise za povratne karte,zavisi od datuma,ova cena je ako kupite avio kartu na 2-3 dana pre polaska kao last minute :)

Ima preko iste avio kompanije i za 199 +15 evra rezervacija ako se ne varam, za pojedine datume, u jednom pravcu naravno  :D

Da li mora baš povratna ili može da se ima avio karta za neku drugu destinaciju?

To je pravilo za državljane svih zemalja?

• 1 month later...

NE MOZE DA SE UDJE BEZ POVRATNE KARTE!!!!

Otkud ti ta informacija ? Putujem u dom.rep već četvrtu godinu za redom, i nikad mi nisu tražili povratnu kartu pri ulasku u zemlju.

• 1 month later...

Mozda je informacija zakasnela ... ali niko Vam nece traziti povratnu kartu na izlasku iz aviona u RD, iz licnog iskustva potvrdjeno!

Inace karte za Santo Domingo su uvek jevtinije u odnosu na Punta Canu, Puerto Platu izbegavati jer je jako daleko od ostalih delova RD a i letovi su skuplji u odnosu na ostale destinacije, bar je takav slucaj za ovu sezonu.

• 2 weeks later...

Da li ima jos neka avio kompanija koja leti jeftino iz Dominikane bilo gde za Evropu?

Na condoru nista ne nalazim, na jetairfly-u samo Brisel, vracam se u aprilu pa bi dobrodosla bilo kakva informacija za low cost koje lete odatle do Evrope. Hvala.

Probaj na Cheapoair.com ja sam ukucao za kraj februara, Santo Domingo do Frankfurta i izasla je cena od US$536 sa taksama preko Condora.

Srecno!

Jetairfly najjeftinije sto sam nasao 329€, Punta Canta - Brisel sa taksama, posle wizzair i cao, to je to.. Hvala na preporukama.