Jump to content

Featured Replies

Posted

da li neko zna nesto o koncertu Vannese Mae na trgu u Novom Sadu 20. maja?

bila bih vam vecno zahvalna jer je mnogo volem i svakako bih se tamo pojavila  :D

Ja bih odma' doleteo da čujem (I) can, can (you), Butterfly lovers i sl.  ::)

Javljajte ako čujete nešto.

VANESA MEJ U NOVOM SADU  08.04.2007.

15:10 - Popularna britanska violinistkinja Vanesa Mej, koja je poznata po kombinovanju klasične i pop muzike, nastupiće ovog proleća u Novom Sadu.

Prema saznanjima Blica, ova muzičarka će 20. maja na Trgu slobode održati besplatni koncert. Kako nezvanično Radio 021 saznaje, organizator koncerta je "Komuna", a najveći deo troškova snosiće grad Novi Sad.

Magazini "Pipl" i "FHM" proglasili su Vanesu Mej za jednu od najlepših žena na svetu, a takođe je i najbogatija žena na svetu ispod trideset godina. Njeno bogatstvo procenjuje se na 46 miliona evra. (021)

Pricaju o tome vec dva dana na radiju...

:mrgreen:

Da je slatka slatka je ... al samo dok neko ne stane pored nje! Pa visoka je metar i sumska jagoda u skoku! Al dobro svira ... i ako je istina eto mene 20. maja u novome sadu!

• Author

e pa drugari hvala bas ste me obradovali  ;D sve mi ovo mirise na jos jedno masovno druzenje i to me jos vise raduje  :banana:

dakle vidimo se ponovo odmah posle planinarenja  :)

Zanimljivo,zanimljivo.

Ukoliko ne odem za Rumunesku sa KUD-om potrudicu se da dodjem,jerbo ce nas biti cini mi se.

I uzgred da napomenem da je moj dragi bata stigao u London danas,pa rekoh samo da vas obavestim ako nekog interesuje i ako vam nije javio.

• 1 month later...
VANESA MEJ NE DOLAZI  12.05.2007.

11:57 - Koncert britanske violinistkinje Vanese Mej na Trgu slobode najverovatnije neće biti održan. Dnevniku je u Komuni rečeno da će se tačna informacija o dolasku ove muzičarke znati od ponedeljka.

Prethodno je najavljeno da će Vanesa Mej u Novom Sadu nastupiti 20. maja, kao i da će koncert biti besplatan. Podsetimo, gradske vlasti su nastup poznate violinistkinje najavljivali i za otvaranje Mosta slobode pre dve godine. (021)

Ovo kao jos uvek nije zvanicno, al nemojte se iznenaditi ako bude...

U petak nastupaju Vasil Hadžimanov bend, Jovan Maljković i Balkan salsa bend i Miško plavi. U subotu će se na Trgu pojaviti Aleksnadra Radović, grupe So sabi i Eath Wheel Sky Band, dok u nedelju nastupaju Vlada Maričić trio, Luis i Beogradski diksiledn orkestar.

To je najava onog sto ce se desavati na trgu Slobode povodoooom, pa povodom povoda... Posto je gospoica Venesa Mej trebala nastupiti na istom mestu, a nema je u najavi, mogu da zakljucim samo da je sve ipak TRAC...

Sad, ako se ona pojavi kao iznenadjenje, nisam ja kriv...