Jump to content

Featured Replies

Prvi put letim sa Wizz-om, pa samo da potvrdim:

veliki rucni prtljag (ono sto se doplacuje 1100 din) ne treba da se cekira?

kupila sam kartu pre neki dan za Sarleroa, Belgija-odmah su mi poslali br potvrde i na dan putovanja vise mi nista ne treba sem tog odstampanog broja potvrde?

Treba da uradis online check in,tek onda dobijas kartu koju treba da odstampas.To mozes da uradis najranije 15 dana pred put.Ovo je sve u slucaju ako si odabrala cekiranje putem interneta.

Treba da uradis online check in,tek onda dobijas kartu koju treba da odstampas.To mozes da uradis najranije 15 dana pred put.Ovo je sve u slucaju ako si odabrala cekiranje putem interneta.

Da, odabrala sam cekiranje putem interneta i imam samo taj rucni veliki prtljag i iako imam samo to od prtljaga treba da se cekiram 15 dana pred polazak?

A ta torba ne treba da se cekira.

Osim ako u njemu ima nesto sto je zabranjeno unositi u kabinu [tecnost u posudama vecim od 100ml i sl].

A ta torba ne treba da se cekira.

Osim ako u njemu ima nesto sto je zabranjeno unositi u kabinu [tecnost u posudama vecim od 100ml i sl].

Hvala, pazicu da mi kabinski prtljag bude u skladu sa njihovim pravilima.

Nego-moram li da odradim chek in online iako imam samo veliki kabinski prtljag?

Moras da odradis check.Tek kad odradis cekiranje dobijas kartu.Ta opcija ce ti se otvoriti 15 dana pred put i nije  komplikovanije od kupovine karte.

Moras da odradis check.Tek kad odradis cekiranje dobijas kartu.Ta opcija ce ti se otvoriti 15 dana pred put i nije  komplikovanije od kupovine karte.

:) hvala, kao sto rekoh prvi put letim sa Wizzair-om i putujem sama, pa malo panicim...

A kako to da Alitalija ima check-in otvoren tek dan prije puta, a wizz čak 14 dana?

Mogu li na dan prije putovanja uraditi check in i za povratni let, ili to moram iz Rima, dan prije polaska?

30 kg cekiranog tj predatog prtljaga treba da bude podeljeno na dve torbe ili dva kofera, a da tezina nijednog ne prelazi 23 kg, ukoliko tezina jednog prtljaga predje 23 kg tretira se kao tezak prtljag I drugacije naplacuje.

Rucni portljag je dozvoljen do 8kg da sve tri dimenzije ne predju 115 cm.

eto to su mi rekli ovi iz jata.sad ja umjesto 1veceg moram 2manja nosit..

Nigdje na Alitalia sajtu ne mogu pronaći da li čekirani prtljag mora imati odgovarajuće dimenzije, samo težinu do 23kg. Nosimo dva kofera, jedan je srednji, jedan veliki - već su putovali avionom (ovaj veliki je letio Norwegianom), ne treba da se brinem?  :)