Jump to content

Featured Replies

Posted

Krecem na put ka Jevropi za mesec-dva.Bio sam pre dve godine u Nemackoj auto stopom,uspeo da nadjem posao na plantazi jagoda i zaradio neku paricu.Prosle godine nisam isao,u to vreme mi se rodila cerkica.Sada idem,plan je da ponesem bike u torbi,isao bih do nekih prijatelja u Bec,pa plantaza,ako uspem radicu,ako ne,nastavljam odmah dalje.Poljska,Litvanija,Latvija,Estonija,Rusija,Finska,Norveska,Svedska,pa Danska i Nemacka.Imate li ideje,neki savet,mozda neko iskustvo??Mozda bi neko samnom??Jedan deo puta cu voziti i bike,ali to je sve opcionalno.Nema smajlija sa podignutim palcem,dakle auto stop,bike i  :kamp:

...Nema smajlija sa podignutim palcem,dakle auto stop,bike i  :kamp:

Ima takav smiley,no worries:

:stop:

;)

• 2 weeks later...

Pozdrav!

Godinama pratim sajt ali nikako da se registrujem, al zbog ovog posta sam morao :D

Zainteresovan sam za tu maršutu i o njoj razmisljam vec godinu dana. Krenuo bi vec pocetkom marta, po prognozi posle prve nedelje marta bi trebalo da bude lepse vreme.

Sto se tiče rukotvorina, umem da pravim drvene firugrice nalik onim sa Uskršnjih ostrva. A što se tiče putnog iskustva, putovao sam dosta po Evropi.