Jump to content

Featured Replies

Posted

Evo ovako ljudi...

Kao prvo pozdrav i drago mi je da sam postao clan ovakvog jednog sajta i kluba. Nov sam ovde i otvaram ovu temu iz meni jako dragog razloga, a to je plan za putovanje u Norvesku. Naime, drugar i ja planiramo da se auto-stopom uputimo na dalek put (oko 4000km u jednom pravcu) na ljeto ovde godine, negdje od prilike pocetkom jula. Nase pripreme su uveliko u toku a plan je sinuo jos proslog ljeta. Nosicemo kamp opremu, spavacemo u satoru, kod neke rodbine, kod ljudi sto nude smjestaj preko neta i gdje god se zateknemo. Sve ce trajati oko mjesec-mjesec i po dana. Takodje nosimo i gitaru kako bi smo na setalistima vecih gradova svirali i zaradili kojekakvih deviza jelte.  serenade

Uglavnom svrha otvaranja ove teme je da nam ljudi koji ovo procitaju a poznaju znamenitosti Evrope, predloze zanimljiva i lijepa (takodje ona pogodna za razapeti sator) mjesta koja bi nam bila relativno usput, a taj put uz koji treba da je usput izgleda od prilike ovako  

Uh.. mnogo ducak link ali najlaksi nacin da docaram. Sto se tice zamkova po Ceskoj o tome sam citao u nekoj od tema.

P.S. Na facebook stranici "Klub putnika srbije" sam ostavio slicnu poruku jos prosle godine ali mi niko nije nista odgovorio vjerovatno zato sto sam spomenuo da trazimo sponzora za SARADNJU :hihi:, ali nema veze.

Eto tako ljudi pisite sve sto ima veze a usput je...

Unaprijed zahvalni Slavisa i Perica.  :stop:

• Author

Hvala, Bergen dodat u plan...

a sto se tice tebe nenade, ne znam da nije malo mnogo nas 3 da krene na stop  zvizhd

• 2 weeks later...

polazimo iz srbije sva trojica i idemo kamionom stpom a u vezi smo sa mobilnim i sastajemo se u jednu tacku po dogovoru