Jump to content

Featured Replies

Posted

Ej ljudi, da li imate iskustvo sa eastcost-om? Da li smatrate da je to najjeftiniji nachin da iz londona odem do edinburga? Guglala sam, ali postavljampitanje u sluchaju da sam neshto preskochila, a hajem za budzet  :)

I jos jedno pitanjce. U cemu je caka da ne mogu da se nadju jeftini hosteli u martu? Nema jeftinijeg od 25e  ::crazy:

Ja imam baš lepo iskustvo  :) Za 13 funti po smeru, karte kupljene 2,5 meseca pre puta. Sa Kings Crossa krene u 7h, u Edinburgu bude u 11.30.

• Author

to skoro bilo? poshto je najjeftinija 17f. a i mesec dana evo sad pred put preko eastcosta najjeftinija je oko 60f  :x

Ja sam putovao sa megabus pre par godina i cena im je povratne karte 20-30 funti i potrebno ti je oko 9-10 sati putovanja.

Probaj i nationalexpress krece sa Viktorije mislim da su im cene nesto vece od megabus i da malo duze putuje, ali sve zavisi od datuma. :-)

• Author

E hvala! Evo upravo sam i ja naletela na nationalexpress :) totalno sam smela sa uma da i oni postoje! hvaaaala  klanj::

Pretpostavljam da je porast cena u direktnoj vezi sa Uskrsom. Ja pre planiranja svojih putovanja uvek gledam da zaobidjem njihove praznike zbog guzve, prebukiranosti i slicno. Ove godine je protestantski/katolicki Uskrs krajem marta.