Jump to content

Dodatne aerdromske takse koje se placaju na aerdromu i nisu ukljucene u cenu

Featured Replies

Posted

Ljudi, treba da letim za Brazil, Argentinu i Cile pa me intersuje da li je neko ako je leteo iz Santjaga, Buenos Airesa, Sao Paola i Ria placao dodatno neke takse.

Ja ovo negde procitah da se placa, a sumnja mi se probudila kad sam bio u Indoneziji dodatno sam placao ovu taksu onako totalno zabezeknut :bang: :bang: :bang: na aerodromima.

Takodje kad sam bio u Rigi samo putnici Ryanaira placaju dodatno tu taksu od 7-8 evra jer im nije ukljucena u cenu karte, dok je  Wizz-om ukljucio u cenu.

P.S. Ako je jos neko negde imao ova iskutva neka dopise cisto da imamo informacije na jednom mestu.

Ljudi, treba da letim za Brazil, Argentinu i Cile pa me intersuje da li je neko ako je leteo iz Santjaga, Buenos Airesa, Sao Paola i Ria placao dodatno neke takse.

Nikakve dodatne takse se ne placaju na aerodromu. Placaju se standardne aerodromske takse kojse su uvek ukljucene u cenu karte, gde god da si je kupio.

Kaznu ces, naravno, platiti, ako, npr, prekoracis dozvoljenu kilazu prtljaga.

• Author

Na nekim aerdromima u svetu postoji budalastina za koju putnici ne znaju nego kad se napusta aerdrom ka security control point-u mora da se plati ta neka aerdromska taksa koja nije ukljucena u cenu karte pored reeovnih taksi i ne tice se prtljaga. ;)

Takvo sam iskutvo imao u Indoneziji.