Jump to content

Featured Replies

• 3 weeks later...

Ja sam ziveo 4 meseca tamo,nazalost imao sam nekih licnih problema i morao sam natrag za Srb,ali sada posle 6 meseci,kupio sam kartu krajem Aprila. Sta god te zanima pitaj?

Pa na primer da li si otisao na blef i trazio posao tamo ili si sredjivao odavde nesto ...kakvi su tvoji utisci tamo za ta 4 meseca ...sa cim si see susretao itd

• Author

Reci mi nešto više o tome koliko je lako dnosno teško naći posao konobara u sezoni.tačnije idem tamo 8-og maja..Kakvi su troškovi života,plate konobara,gazde i sve što b i pomoglo da se lakše snadjem....Hvala unapred!!!

Drago mi zbog tebe Bosko, ali, reci mi kako si dospeo do tog posla ? Preko agencije ili ? I ja bih volela da odem odavde, zbog toga pitam.  :)

• 3 weeks later...

zvizhd

Drago mi zbog tebe Bosko, ali, reci mi kako si dospeo do tog posla ? Preko agencije ili ? I ja bih volela da odem odavde, zbog toga pitam.  :)

Ko ne bi voleo da ode odavde :) Himna Srbije - "Idi dok si mlad" :)

Pozdrav,

ja planiram preko ljeta na mjesec dva na MAltu. Zanima me da li nekome treba cimer tj. da bi mi izdao neki sobičak?

• 3 months later...

pOZ ,planiram da idem na Maltu 1 avgusta ,pa me zanima da li je stvarno tako lako naci posao (mislim na bilo kakav sezonski) i da li je bitno sto ne pricam engleski tecno ,vec znam da se sporazyumem,unapred zahvalna  :)

• 1 month later...

Hej Nensi, snadje li se na Malti? Ja planiram da zapalim tamo na nekoliko meseci samo da sklopim kockice. Koja je tvoja kombinacija?

• 1 year later...