Jump to content

Featured Replies

Posted

Vidim na njihovom sajtu linkove ka raznim kompanijama, ali me vise zanima da cujem licna iskustva i neke up-to-date cene za rentiranje automobila na aerodromu.

Ko nudi najbolju ponudu [cena/kilometraza/osiguranje i sl]?

• 4 years later...

Da ne otvaram novu temu, isto i mene zanima... 

Dolaze mi rodjaci za novu godinu, i treba im auto, i hoce da ga preuzmu na aerdoromu. 

Koliko sam gledao, Avis, Hertz, Sixt, Europe su najveci, cene su sve tu negde, ali zato depozit 2000e?!?!?! I jos naplacuju zeleni karton i zimske gume!!

Gledao sam i neke domace, cene su uglavnom slicne, ali je depozit dosta manji. Jel ima neko iskustva sa agencijom Premier rent a car (https://rentacarpremier.com/) ? Pise da nude besplatno zeleni karton, i da je km neogranicena i dobijes zimske gume za dz. :biggrin: 

Zbog cega im treba zeleni karton?

Economicarrentals.com

Oko 24evrova po danu.

Edited by pedjalon

On 12/26/2017 at 2:18 AM, pedjalon said:

Zbog cega im treba zeleni karton?

Economicarrentals.com

Oko 24evrova po danu.

deleter dobro predpostavlja :), hoce da idu i u Bosnu da obilaze rodbinu. 

Hvala Pedjalon stari druze, gledao sam i na economiccarrental.com, oni tek nisu povoljni.. Cena u pretrazi i "final price" se drastično razlikuju u mom slučaju. Sve naplaćuju papreno. 

Ne znam kako da okacim print screen, ali razlika je oko 200 evra. 

• 4 years later...

Da ozivim malo temu, zanima me da li neko ima neku lokalnu rentacar agenciju za preporuciti u BGu? U sustini, nije mi problem kreditna kartica, ali trazim one koje nude auta bez depozita i kartice, a vidim po netu da ima i takvih. Ne zelim nista spektakularno, obican auto koji ce mi posluziti tokom produzenog vikenda. Ako neko ima skorijih iskustava i neku preporuku, bio bih zahvalan.

Jako retko ces naci bez depozita, ali mogu da preporucim Menadzer mislim da se zove. Dijabole iz Budgeta nisu mogle da nadju pola sata rezervaciju i kad su nasli kao 15 000e depozita da ostavim [emoji23][emoji23] Napusio ih i decko pored se javio i za 15 min sam dobio auto. Moze u kesu i da se plati i depozit da se ostavi, ja to nisam radio al sam se iznenadio kad mi je ponudio plus u cenu kola je ukljucen kasko, nula uvesca u steti sto inace poprilicno kosta kod drugih agencija.

On 12/26/2017 at 3:44 AM, deleter said:

Pretpostaviću da idu za BIH ili Makedoniju :smile:

Ne treba za BIH zeleni karton.