Jump to content

Featured Replies

Posted

Od ca. polovice jula bih isla na letovanje negde na Mediteranu. Hrvatska i Crna Gora su iskljucene. Moze avionom ili autom.  Vec duze razmisljam o tome, da sa nekim drustvom sednem u auto i pravac jug, pa gde nas put odnese. Moje drustvo u to vreme ne moze da putuje ( posao, deca, pare...). Imam iskustva sa putovanjima i volim da istrazujem novo. Ako ima zainteresovanih, javite se da zajedno isplaniramo put.

• 1 month later...

Ja zelim obici grcka ostrva, kao npr.Mykonos, ali nikada nema zainteresovanih. Uglavnom putujem tako da se ne zadrzavam mnogo na jednoj destinaciji, rado bih sve da vidim...Imam neke rezervisane i placene karte od Budimpeste do Beca i od Beca do Praga, nisam ih iskoristila za praznike zbog nekih problema, pa sam to planirala na ljeto, ali mogla bih to i pomjeriti, ili sta vec, o tom- potom. Prosle godine sam obisla cijeli Brac biciklom, nije mi zanimljivo da se bas przim na plazi...Uglavnom mozda bi mogle napraviti neki dogovor. Jos nisam sigurna, ne znam ni da li se tebi dopada Grcka, ali odgovor znaci da razmisljam, iako nikada na ovaj nacin nisam putovala...

Pozdrav

• 4 weeks later...
  • Author

cao cickofonso,

zasto da ne, jesam za varijantu grckih ostrva, obzirom da sam do sada bila samo na rodosu.

mogla bih u periodu od ca. 7. 8. jula pa naredne 2 nedelje. u kom periodu tacno bi ti mogla i odakle si uopste? :-)

ja sam otvorena za sve varijante putovanja..znaci, sve mozemo da se dogovorimo. jedino sam vremenski nefleksibilna.

pozdrav!

• 2 weeks later...

Cao svima ja imam ponudu za 4 destinacije, dobila sam poklon putovanje preko racuna univerexporta i agencije oktopod travel. Ja sam najvise zainteresovana za Grcku - Halkidiki aranzman obuhvata 9 noci i prevoz, hrana nije uracunata po ceni od 60 e + zdravstveno osiguranje od 1150,oo dinara po osobi. Polazak je 18 maja.

Ukoliko ima zainteresovanih javite se  :D

******* , ovo je mail na koji mi se mozes javiti, pa cemo vidjeti da nesto dogovorimo. I meni je vrijeme problem, ali mozda nesto i uskladimo, bilo bi super.

Pozdrav

ja bih mozda mogao u tom periodu ali bih isao an Tasos jer tamo ima hlada,ne podnosim sunce bas najbolje  :bag: ,isao bih svojim prevozom, iako nisam dosad bio,e sad jedino sto je auto mali pa mogu samo 2 osobe,ako je neko zainteresovan 78 sam god. iz NS neka se javi..  :mah:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Moj decko i ja idemo na letovanje u Suncev Breg, a posto nas je dvoje i nemamo drustvo htela sam da pitam da li ide jos neko, jer je bolji provod kada nas je vise..? :banana:

• 9 months later...

Ako ste bili u Hercegovini, onda ste bili i na Mykonosu ;) Za moj ukus nista egzoticno tamo nema, a toliko slusamo o tom Mykonosu i njegovim carima. Samo kamenje, niski trnati zbunovi, palme ni na vidiku... Simpaticno je prosetati malo kroz uske ulice, videti vetrenjace, otici na Paradise ili Super Paradise plazu na par sati i to je to.

Srecan put ;)

Ako ste bili u Hercegovini, onda ste bili i na Mykonosu ;) Za moj ukus nista egzoticno tamo nema, a toliko slusamo o tom Mykonosu i njegovim carima. Samo kamenje, niski trnati zbunovi, palme ni na vidiku... Simpaticno je prosetati malo kroz uske ulice, videti vetrenjace, otici na Paradise ili Super Paradise plazu na par sati i to je to.

Srecan put ;)

Na Mykonos se prvenstveno ide zbog žurki i provoda ;)