Jump to content

Featured Replies

Posted

Spajam Uskrs i 1.maj, oko 10 dana ...

Jos nemam detaljan plan, ali planirala sam Wizz let iz Budimpeste za Tel Aviv, 1-2 dana tamo, onda 3 dana Jerusalem i odatle za Jordan, tj. Petru koja mi je glavni cilj ove avanture  :D

Ako je neko zainteresovan, javite se. 

hej, ja sam mozda zainteresovana. tj zainteresovana sam svakako ali zavisim od mnogih faktora, pre svega vremena jer nisam sigurna da cu biti u srbiji u vreme polaska. imas li kalkulaciju za budzet? bar pribliznu? coucshurfing, low cost, jeftini hosteli? imam neki kontakt u tel avivu mozda bih mogla da se raspitam...javi u sv. slucaju. pozz, Dunja

• Author

hej Dunja,

ja sam ogranicena ovim danima zbog posla, i ne mogu da ih pomerim.

Nemam ogranicen budzet jer to u mnogome zavisi od toga da li idem sama ili imam drustvo.

Planirala sam svakako jeftiniju varijantu, Wizz, couchsurfing ili neki jeftiniji smestaj.

Sve je stvar dogovora :) .. tako da ako si zainteresovana, javi se

:mah:

zdravo opet! da,da, kapiram da je datum fixni, nemam ni ja problem sa njim osim sto ne znam gde cu biti u to doba posto trazim posao a to je skroz nepredvidivo... prva ideja mi je bila zimovanje i cuvala sam pare za to ali ako od toga ne bude nista plan B bi bio Izrael. Ti planiraj kao da si sama a ja cu da uletim ako se do tad smislim!

pozdrav!

Planiram Izrael vec dugo vremena, ali mi uvek nesto drugo iskrsne. A i Jordan sigurno vredi videti. Reci mi molim te, koliki budzet, okvirno, planiras za taj put?