Jump to content

Featured Replies

Posted

Prvo pozdrav svima, jer sam nov ovde na forumu, pa je red da se predstavim nekako :)

Problem je sledeci, trebalo bi pocetkom juna da sa drugarom idem u Milano, par dana kod nekog drugog ortaka, a onda svi zajedno avionom u Shvedsku, pa me zanima kako najlakse do Milana, pre svega shta se najvishe isplati i kojim danima ako imate informaciju idu ti autobusi/vozovi? Zvao sam zeleznicku, postoji voz do Venecine svakog dana u 15:45, dok srecu nisam imao na autobuskoj, jer se niko ne javlja na broj informacija za medjunarodni saobracaj :) Takodje, da li se isplati neki od onih InterRail, Domino i slicnih kombinacija u ovom sluchaju, jer ipak idem samo do Milana i posle nazad, u roku od 10 dana. Hvala unapred, i izvinite ako je sve ovo vec objashnjeno u nekom topicu, jer nemam vremena od ispita da chitam sve topice :)

ako si u Beogradu (a ako nisi mozes telefonom), raspitaj se u Fudeksu i u Lasti. Cini mi se da su pretproslo leto, kada je drugarica isla na volonterski kamp u blizini Milana, imali polaske za Milano, iz Beograda, i to je koshtalo, uz neki studentski popust, ispod 100 Eura povratna.

Ali opet, ovo sam izvadio negde iz glave, pa se ti raspitaj pa napisi ovde sta su ti rekli!

Telefone mozes naci na 988, mada lasta ima i sajt, koji nije obnavljan vec dugo dugo www.lasta.co.yu

mislim da bi te voz koshtao skuplje.

Svidja mi se shto na forumu ima vishka humora, to je uvek dobro  ;D

Humora? To o stopiranju je zapravo tačan odgovor.  :P Pogledaj deo foruma koji je posvećen toj temi.

Inače, trudimo se da ovaj forum ne služi za proste servisne informacije kao što su brojevi telefona ili internet sajt autobuske stanice u Beogradu. Kao što je rekao mpetrović, postoji 988, google, itd...

flowers::

Svidja mi se shto na forumu ima vishka humora, to je uvek dobro  ;D

ja jesam duhovita ali se nisam shalila... ako imash vizu, do Milana stizes za 15-tak sati... ili makar do Trsta za dan i sutra ujtru imash sam,o nekih 150km da predjes!

:grin:

• Author

Ma jok, autostop otpada sigurno, nisam za takve kombinacije, al hvala mpetrovicu, postoji ta opcija i dalje za manje od 100 jura, proverio sam danas.

A da probash onu varijantu od granice do granice?

da lutash po lokalnim vozovima... mada, koliko znam u Hrvatskoj su vozovi dosta skupi, busevi josh skuplji... vidi tu varijantu.

:)

• Author

Ne, i to otpada, jer mi se ne seljaka po vozovima sa tehnikom koju cu da nosim (laptop, kamera, itd). Izbor verovatno pada na Lastu, jer postoji povratna za 100e, plus mi se super uklapaju vremena polaska/povratka