Jump to content

Featured Replies

Poslednji slon je otišao da spava u 20:31, po našem, ili 22:31 po njihovom, vremenu. Ostale samo neke gazele(antilope?). Ako neko vidi lavove neka javi. :)

Ovo je sto puta bolje od velikog brata. :)

Ја последња три дана и на послу и кући имам нон-стоп укључену хранилицу у Естонији и три дана умирем од смеха

Koje ludilo  ::crazy: A tek komentari ovde su vrh, pomislio bi covek da je ovo neko istureno odeljenje Laze Lzarevic ;D!

Ako bi neko finansirao projekat projekat kupovine kamere, rado bih je postavio u svoje dvoriste, drvo kakija i gomila ptica, raznih vrsti i velicina koje svakodnevno luduju okolo :) Ja se sit nauzivam :)

Hahaha, evo ja da vas obavestim da se u Keniji druze pet bizona i dva laneta ili antilope (!?!), a da u Estoniji svi spavaju, kad ono Dragancetov komentar da smo ::crazy:

Mozda stvarno jesmo?!?! Ali super je!!!  :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ovo je odlično!

Mada, podseća me na Italijane koji su uveli kamere (i live stream, naravno) u svoje štale sa kravama sa ciljem da budući kupci njihovih proizvoda budu uvereni da se prema tim kravama lepo ophodilo. Koliko se sećam prenosio se celokupan proces proizvodnje, od ishrane pa i do klanja..

• 2 months later...
  • 5 months later...