Jump to content

Featured Replies

Posted

Zna li neko nesto o hostelima u ovom mestu , nas 7 , 8 bi islo na letovanje tamo u julu avgustu , ali po internetu ne izbacuje hostele samo hotele  , i pise kako ih nema , a znam da ima ustvari... Studenti smo , pa sto jeftinije to bolje :)  Bilo kakvi saveti u vezi sa ovim , i oko smestaja i putovanja, i izleta i zezancije su dobrodosli :)  Hvala svima puno , unapred...

Što se prevoza tiče mislim da je najjeftiniije wizzairom iz Temišvara do Barselone,pa onda neki prevoz tamo do Lloreta,a što se hostela tiče da li si pokušala na hostelworld?A nije da su i hoteli tamo skupi,naravno ako tražite nešto samo gde da prespavate,bar ja tako kontam ako si već rekla da gledate da prođete što jeftinije...

Zna li neko nesto o hostelima u ovom mestu , nas 7 , 8 bi islo na letovanje tamo u julu avgustu , ali po internetu ne izbacuje hostele samo hotele  , i pise kako ih nema , a znam da ima ustvari... Studenti smo , pa sto jeftinije to bolje :)  Bilo kakvi saveti u vezi sa ovim , i oko smestaja i putovanja, i izleta i zezancije su dobrodosli :)  Hvala svima puno , unapred...

link

• Author

To sam i ja mislila , od Temisvara pa na dalje , istrazila sam to vec :) Nisam znala za ovaj sajt , pogledacu sad sta ima... Samo prenociste nam je dovoljno ...  Hvala puno ! :)

Zna li neko nesto o hostelima u ovom mestu , nas 7 , 8 bi islo na letovanje tamo u julu avgustu , ali po internetu ne izbacuje hostele samo hotele  , i pise kako ih nema , a znam da ima ustvari... Studenti smo , pa sto jeftinije to bolje :) 

Jul /Avgust jeste najbolji za kupanje na Costa Bravi ,ali je tad i najskuplje zato  što je top sezona.

Što se tiče hostela ima sigurica ...pogledaj pod hostal ,ili hotel **

Od Barse do Ljoreta ti je najbolje vozom .

Koliko sam pratio trenutna cena iz Temisvara je 199e,plus prtljag,plus put do tamo,a videh sad 21 600 iz Bgd-preko Mihnena Lufthanza,mislim da je to bolje,ali to bi znacilo pretpostavljam sada ili sto pre kupiti kartu,i odnosi se na pocetak avgusta.

od barse do ljoreta nema voza. voz je cini mi se do blansa.

kako je cela obala jako slicna, moj ti je savet da biras mesta do kojih ide voz, ako mislis da obilazis i barsu, jer ne verujem da potezes na taj put samo zbog mora i plaze. Inace bi se razocarala.

• Author

ja sam pogledala pre neki dan od temisvara je bila 130e , a sto se tice voza od barse to lloreta, mislim da ima, neki prijatelj iz spanije mi je barem rekao da ima svakodnevno po vise puta.. ma naravno,planirale smo i barsu i valenciju da obidjemo kad vec idemo, i ako usput saznamo za jos neke destinacije lepe, a manje poznate...

• Author

pcelice ,  sto mislis da bi se razocarala i da idemo samo zbog mora , imas li vec neka iskustva ? :)

Do Ljoreta sigurno ne ide  voz.Mozes busom do Blanesa i onda odatle hvatas voz za Barsu.Za bus i voz mozes da kupis jednu kartu.Pre dve godine povratna karta je bila 12,5 eura.

Ovo za kombinaciju voz-bus potvrdjujem. Jedna karta za oba i sunhronizovani su u dolasku/odlasku, nema cekanja duze od 5 minuta. Voz udje u tunel ispod barse i ima podzemne stanice svuda po gradu. Ubedljivo najbolja kombinacija za prevoz Barsa-LLoret.

Ako već idete do LJoreta...

Super bi bilo da  napravite izlet na jedan dan do mesta  Tosa del mar  :mah:  blizu je

pcelice ,  sto mislis da bi se razocarala i da idemo samo zbog mora , imas li vec neka iskustva ? :)

zato sto je hladnije od grčkog, ima talasa i retko gde ima uvalica, ustvari ja ih nisam videla od barse do kalelje, vec su dugacke siroke pescane plaže. mada, možda to neko više voli.  Ne ide se u spaniju samo zbog mora.

• Author

oke pcelice, ali kao sto rekoh, ne idemo samo tamo zbog kupanja nego i obilaska okolnih mesta gradova, itd..

a kakvo je to mesto Tossa de Mar , na sta da obratim paznju tamo ? :)

Hvala na informaciji o busu/vozu od Barse do Lloreta ! :)