Jump to content

Featured Replies

• Author

Свако по шаку пасуља и ето весеља  :banana:

Svako po shaku pasulja i necjemo morati da skupljamo drva za ogrev :)

Aj neko molim vas da okachi mapu puta do tamo kako treba da se ide? Ne mogu na mapi da nadjem Rainovce.

A mozda cjemo mi imati 2 mesta u kolima.

Svako po shaku pasulja i necjemo morati da skupljamo drva za ogrev :)

Aj neko molim vas da okachi mapu puta do tamo kako treba da se ide? Ne mogu na mapi da nadjem Rainovce.

A mozda cjemo mi imati 2 mesta u kolima.

e mozemo ortakinja i ja da se prijavimo za ta dva mesta?  :) (ako idete iz bg-a)

radije cu da dam pare za benzin nego za autobus  :x

kanda cu imati i ja mesto dva u satoru

bujrum

Vlado racunaj na mene u tvom satoru, ako dodjem ... doci cu stopom pa da ne secam u sator. OK? PS: I jel moze da mi neko ko ide kolima ponese podligu za vrecu? da ne secam i to?

Planiram i ja da idem u petak. Krecem iz Novog Sada. Da li neko ima jedno slobodno mesto? Platila bih za gorivo. (Moze i iz Vrbasa ukoliko je usput)

Ako jos neko nema prevoz i planira busom iz BGa u subotu ujutru, neka se javi na PM.

BTW Sta jos osim kobaja da ponesemo mi sto dolazimo u subotu?

• Author

Кобаје су битан елемент претходнице тј. за петак. У суботу су по слободном нахођењу и нису обавезне, али су увек пожељне.  :eat:

Ako ima neko iz okoline Kule ili usput, ide nas kolima dvoje pa nam se moze prikljuciti da podelimo gas. Krenuli bi sutra oko podneva.

• Author

Ако се Кика не појави - планинарење се отказује.

E ovako: mi smo osigurali kola i prihvatamo putnike, pa da delimo plin. Imamo mesta za dvoje, a krecemo izmedju 12 i 14 (dok se vozac probudi)  ;D mislim da nisam naznacila u prijavnici da dolazimo sutra (al ovim putem naznacavam)  ;D ako ima zainteresovanih, nek se jave na pm  ;D

• Author

Ко има место или жели превоз нека нагласи одакле креће :)

ОВАКО: Претходница креће ујутро сабајле, тако да сви који имате да се пријавите или одјавите то урадите до сутра у нпр. 8 ујутро. Даље можете то урадити СМС-ом на неки од телефона, јер нећемо проваравати мејл.

Пријава није обвезна, али је пожељна  :)

:kamp:

Ко има место или жели превоз нека нагласи одакле креће :)

;D sam zaboravna!

Iz bg-a!

izmedju 12 i 14..vozac je juce diplomirao, pa ce trebati neko vreme da ustane  :hihi:

E ovako: mi smo osigurali kola i prihvatamo putnike, pa da delimo plin. Imamo mesta za dvoje, a krecemo izmedju 12 i 14 (dok se vozac probudi)   ;D mislim da nisam naznacila u prijavnici da dolazimo sutra (al ovim putem naznacavam)   ;D ako ima zainteresovanih, nek se jave na pm  ;D

Posto je pisano oko ponoci, ne znam da li to "sutra" znaci u petak ili u subotu? :)

E ovako: mi smo osigurali kola i prihvatamo putnike, pa da delimo plin. Imamo mesta za dvoje, a krecemo izmedju 12 i 14 (dok se vozac probudi)   ;D mislim da nisam naznacila u prijavnici da dolazimo sutra (al ovim putem naznacavam)   ;D ako ima zainteresovanih, nek se jave na pm  ;D

Posto je pisano oko ponoci, ne znam da li to "sutra" znaci u petak ili u subotu? :)

petak tj danas  :D izvinjavam se sto sam kasno javila, al mi smo tek sinoc saznali da su slobodna kola  :roll:

Ako nekome koga znam ili ko zna nekoga koga znam :) treba vreca za spavanje, mogu da posudim. Ove godine se kanda necemo videti :( A vi se lepo provedite, znam da hocete, kao i uvek

Sto se tice plina, prema nasoj racunici, ako idemo preko Valjeva, to je 168km, a ako idemo preko Loznice, onda je 198km, sto kad se preracuna, plin za izadje priblizno 1300 u jednom pravcu ako se ide preko Valjeva :D

nas je dve, imamo jos dva mesta i delimo na ravne casti :)