Jump to content

Featured Replies

Žao Mi je što sam ovo propustila iz objektivnih razloga kao i sva prethodna noćna veranja, ali se nadam da se svi vidimo na jesen, ma gde da se dešava sledeće livadarenje i nadam se da će Old School ovoga puta doći, pošto ga od prvog puta više ne videh :)

• Author

Дас и ја изјасним :)

Иако бејах скептичан због Бобије јер је уређена, заправо је мање уређена од онога што сам очекивао. Таман како треба и што ми се највише свиђа - види се да неко брине о планини. Све оне клупе нетуристички већ планинарски постављене, однос према чистоћи и остало - прелепо. Доказ да је западна Србија дивна и питома, а опет задовољава сте критеријуме авантуре.

Проблем су путеви у смислу нема асфалта и путоказа, ал' као и до сада - снашли смо се са мање или више труда. Заправо, иако је било губљења, ово је планина на којој смо се до сада најмање губили. Ал' као што незванични слиган планинарења каже: "Није планинарење ако се не изгубимо бар једном".  ;D

Утиске ћу написати у посебном путопису, а сада бих пријавио да је код мене црно-тегет карирана кошуља Иване зване Зло, а како сам затрпан квази-послом, молим да ме контактира да бих јој исту вратио. Ако је не жели, нека каже на време да је дам мајци да брише прозоре.  ;D

Екипа на планинарењу је била феноменална, мир и хармонија владаху читовог викенда.

Пасуљ је био кева.

До врха беше лагна шетња што ћемо гледати да отежамо следећег пута и да буде приближно Влашкој.  ;D (Не)срећом, надокнадили смо кањоном Трешњице.

:kamp:

• Author

Ума л' да заборавим: Фотке ће бити за који дан којекуде када проберем  :)

E setih se  ;D Ivana (devojka š :)to vozi crnog punta i voli da pali vatru   :hihi:) je od nekog uzela kartu i nije je vratila. Pa bi želela da nas vlasnik (mislim da je neko iz pazove hm?) kontaktira da mu je pošaljemo nazad  :D

Nije pazovčanima ništa ostalo :)  Ako misliš na onu geografsku kartu, što je bila na stolu, to je od Kike.

Nešto mislim... Kad već ljudi mogu da prave reprizu Nove godine, zašto i mi ne bismo reprizirali Tradicionalno noćno planinarenje  ;D

Šta radite predstojećeg vikenda  :kamp: