Jump to content

Featured Replies

Zaboravih da kažem da sam iz Starih Banovaca  :) a nije ni bitno može iz Beograda da idemo

I da ne zaboravim, ako se na kraju i budemo organizovali drugovi i ja da pichimo kolima do tamo zna li neko gde tamo mozemo da ostavimo sa kolikom'toliko sigurnoscu auto? I mozda budemo imali slobodnih mesta u kolima pa ko je zainteresovan da ide sa nama nek se javi,nalazimo se kod Bataje il tako nesto. Pošteno/bratski delimo čorbu

• Author

На планинама мало људи и живи, тако да је вероватноћа мала где год да их оставиш. Када смо ишли на Борски Стол оставили смо их у забити поред пута и после 2 дана су била још лепша. ;D

Ima li neko da me pokupi u Valjevu u petak (17. maja), oko 09:30h ili kasnije kad god bude u prolazu  :stop:

Do Valjeva ću se snaći, ali velika je šansa da ću zakasniti na bus za Ljuboviju... El to bar neka frekventna saobraćajnica, vredi li stopirati?

Po već poznatoj tradiciji, ljudi koji dođu u petak kuvaju pasulj za one koji duđu u subotu. Molim prethodnicu da ponesu šta imaju od sastojka, mesa, slaninice i naravno pasulja. Ako neko nema, neka ponese šta ima.

Kako idem kolima poneću sve raspoložive smeštajne kapacitete. Mogao bih od lazara da uzmem i njegov šator, kad već bjuti garantuje za isti.

imam sator, vrecu i dobru volju  :) ali nemam prevoz i drustvo :(

da li bi mogla da se prislepam nekom od klubasa?  ;D

• Author

Софка одакле долазиш, тј. из ког места? :)

• Author

Овако, ево упутстава неких - хвала Мо на информацијама.

На Бобији треба наћи Шумску кућу и Рачићеву цркву (дрвена црква) која је неких 200м од Шумске куће. У близини је извор Добре воде и ту ће се негде постављати камп.

Камп ће поставити претходница која иде у петак, а очекује се да буде тамо око 2-3 поподне. Пре тога су или у кањону Трешњице или у Братунцу на ћевапима.

Дакле, дрвена Рачићева црква је оријентир, а гледаћемо и да истакнемо неко обавештење на њој.

ОД КАМПА ДО ВРХА ИМА ПРИБЛИЖНО 4КМ. То је рецимо 2,5 сата у ноћним узбрдним условима. Дакле, није страшно, а ни успон не делује стрм.

Ко долази колима нека не иде у Љубовију већ код Раиноваче нека скрене ка селу Торник и даље ка Бобији, или како му је воља - нек гледа мало и карту  :P

Ко долази аутобусом, у Љубовији има таксија, а ми смо ископали број једнога који има прелепо име и зове се Урош, а човек је пристао да вози.

ТЕЛЕФОН ТАКСИЈА: 064/9573357 - Урош Такси Љубовија

Зна где треба да вози, али му свеједно реците да идете до дрвене цркве.

То је то за сада. Очекује нас лепо време - кажу сајтови.  :kamp:

imam sator, vrecu i dobru volju  :) ali nemam prevoz i drustvo :(

da li bi mogla da se prislepam nekom od klubasa?  ;D

Takodjer. :)

Mozda ne bi bilo lose da se mi koji ne uspemo da nadjemo prevoz, skupimo na Lastinoj stanici i zajedno krenemo ka Ljuboviji. Pretpostavljam da ima jos ljudi kojima je bus jedina opcija?

Ja bih dosao motorom iz Bajine Baste, taman jedno lepo druzenje pred dugi put za Skandinaviju!

Cisto da se malo druzimo i da upoznam ljude iz ove price.

Samo nek mi neko kaze da li je makadamski put ili asvalt do kampa ?

Da znam koje vozilo da upotrebm.

Pozdrav drugari!

I jos nesto ako mozete da mi ostavi broj nekoga iz "prethodnice" da se cujem sa njima taj dan kad krenu ?

• Author

Претпостављамо да је асфалт, јер не знамо ни где ће бити камп прецизно - а на путу сигурно неће бити.  ;D

Телефоне имаш на најави.

Oću i ja da idem!

Imam svoju vreću al nemam šator (osim ako u međuvremenu ne nađem osobu koja će da mi pozajmi svoj :D)

Takođe nemam ni svoj prevoz, al ne smeta mi autobus. Tako da, ako neko iz bg-a planira da ide busom, možemo čoporativno da krenemo  ;D

• Author

Набоље је да се договорите да идете сви заједно бусом, ако до тада не нађете колски превоз :) Ласта има попуст за студенте и новинаре (и народне посланике), а пале и еуро 26 картице мислим.

• Author

Молимо све, ради оквирне евиденције, да се пријаве путем формулара који се налази у позиву. Хвала :)

Ja za sad imam dva slobodna mesta u satoru, ako ne nagovorim nekog da ide samnom do vikenda...

mogu jedno mesto da rezervišem? :)

Kako idem kolima poneću sve raspoložive smeštajne kapacitete. Mogao bih od lazara da uzmem i njegov šator, kad već bjuti garantuje za isti.

Đero, jes to ti? :)

Možeš li da poneseš nešto ako ideš kolima iz NS-a?  (neštо=H2O)

• Author

Тренутно је 43 пријављених  :) Дакле, биће још толико, тако молимо све да се пријаве путем форме на главној вести. Хвала.  :kamp:

H2O prihvatam. Nažalost vozim maloletnu đecu i majku im Jegulju pa ne mogu da primim još nekog u kola.

Još jedno da pozovem sve da ponesu/kupe tradicionalne kobaje, a prethodnica u petak deo sastojaka za pasulj kojim ćemo dočekati ostatak ekipe u subotu. Saša iz Zaječara ili ja nosimo kotlić