Jump to content

Featured Replies

Posted

Odlučih da ipak pokrenem diskusiju na forumu umesto da se dopisujem mejlom sa nekolicinom, pa da vidim koje su vaše ideje i mišljenja po ovom pitanju.

Elem, ne znam koliko vas je čulo za Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST http://best.eu.org/index.jsp, čiji sam i ja član već nekoliko godina, a trenutno na poziciji odgovornog za PR lokalne grupe u Nišu.

Trenutno pokrećemo jednu novu aktivnost, tj. događaj koji bi trebao da se održi u trećoj nedelji maja u Nišu. U pitanju je "BESTweek", tj. nedelja predavanja, radionica, takmičenja, treninga i sl. za studente Univerziteta u Nišu. Teme koje će se obrađivati su IT/elektronika, marketing, soft skills i sl. A ideja mi je da jedan dan posvetimo upravo putovanjima i svemu što ona pružaju. Još lepše bi bilo ako bi KPS zvanično uzeo učešće u svemu i da ga predstavimo kao partnersku organizaciju, pa objavimo logo na svim pratećim PR materijalima, pomenemo u medijima i sl.

Trenutno mi se vrzma po glavi da jedan dan bude posvećen putovanjima i aktivnostima KPS-a, pa tako možemo da organizujemo izložbu putničke fotografije, predstavimo projekat Putnička kuća, izreklamiramo Noćno planinarenje (pod uslovom da bude 3. vikend maja), ali i da neki od vas/nas održe poneku prezentaciju nekog zanimljivog putovanja. Npr. ovi moji BESTovci su se svojevremeno bili mnogo primili na snimak Uroša sa TEDx-a.

Za sada je sigurna lokacija na Elektronskom fakultetu u Nišu, ali radimo na tome da dobijemo neki prostor u centru grada, neki bioskop ili sl. pa da se to još lepše ispromoviše u saradnji sa njima.

Stojim vam na raspolaganju za sve ideje, sugestije, želje, čestitke, pozdrave, pitanja i odgvore.

I sada bih voleo da pročitam vaša mišljenja.

Pozdrav iz Niša  :mah:

Prijavio sam te svim administratorima! :P

Meni se ideja dopada, možda i najviše zbog predstavljanja noćnog!

Za mene je nocno planinarenje nesto licno KPS-ovsko i ja volim kad vidim da ljudi dolaze zato sto stvarno zele da provedu kvalitetno vreme u prirodi bez zvucnika i nepotrebnog opijanja. Jeste da mi slistimo omanju godisnju proizvodnju rakije za vreme istog ali sve u granicama normale.  :hihi:

Na nocnom planinarenju se okupljaju ljudi koje ja znam i koje citam ovde doduse uvek se pojavi neka budala koja se ne uklapa u pricu  :hihi: ali ne vidim nikakvu prednost reklamiranja istog na BEST-u. Izvini ali meni se u glavi stvorila slika horde studenata koji dolaze sa extra velikim ozvucenjem i kvare Saletu proceduru kuvanja pasulja.  :bang:  :death:

Sve ostalo moze a s obzirom da cu biti tu u to vreme spremna sam da se ukljucim tu i tamo u neku pricicu sa dalekog istoka if you would like  ;D

• Author

Delimično sam saglasan sa Cruelom, ali opet moje iskustvo kaže da tu studentariju ne mogu da nateram da pođe ni u šetnju po okolnim brdima Niša, ako nije 1. maj. Tako da se ne sekiram puno oko toga, ali realno, uvek se pojavi po neki idiJot...

U svakom slučaju, još nisam dobio konkretan odgovor da li postoji interesovanje za zvaničnu saradnju KPS-a sa BESTom, pa da se počnemo sa dogovorima i da vidimo šta bi to tačno odgovaralo KPS-u i šta bi sve moglo da se organizuje. Ako ne, da mi ostane dovoljno vremena da pronađem putnike koji bi podelili neko svoje iskustvo, pa da to bude nešto nalik Putospektivi...

Možete mi se javiti porukuom ili na [email protected]

Pozdrav do noćnog uspona  :kamp:

Bane, ideja je super i hvala ti na pozivu. Ono što ja mogu da ti kažem je da sigurno neću imati vremena da dolazim u Niš i bavim se time :( Osim mene, na razoraznim tribinama i predavanjima obično govori Uroš, ali prilično sam siguran da pre Putničke kuće ni on neće moći nikuda da mrdne. Mi baš nemamo neku posebnu organizacionu strukturu, tako da se tvoj poziv, verujem, odnosi na sve forumaše koji bi želeli da učestvuju i sarađuju. Eto, Cruela je zainteresovana, bilo bi lepo da se javi još neko.

A ja sam cekao da vr organizacije odluci da li ucestvujemo ili ne. Dakle bane, sve sto treba obrati se meni. ;-)

• Author

Gosopodine kapetane,

Ja sam svakako imao u planu da se Vama obratim, ako dozovlite. Nego sam isto tako želo prvo da sačekam odgovor od vr'a. Tako da, čujemo se za 10-ak dana, ako nije problem, kada se vratim iz Makedonije.

Naime, ideja mi je da KPS zvanično učestvuje na događaju, da štampam logo na flajerima, posterima, brošurama i sl. kao partenrskuorganizaciju. A svi koji su voljni da učestvuju u programu i imaju ideju kako možemo da osmislimo taj dan posvećen slobodnim putovanjima, planinarenjima i sl. neka se osećaju slobodno da se jave.

Naravno, ako je nekome potreban smeštaj u Nišu, će ga rešimo  ;)

Треба Кика да говори и ја бих му дао смештај.  :hihi:

• 2 weeks later...
  • Author

Drugari,

Kika i ja se dogovorili da se ovo dešavanje odigra u sredu 15. maja. Ima li još zainteresovanih za učešće? Ako neko želi da održi prezentaciju nekog svog putovanja ili nešto slično, molim da mi se javi što pre.

Radim na izradi PR materijala ovih dana, pa moram da kreiram kompletnu agendu događaja i sl. Zato su mi bitna imena predavača, teme i sve ostalo.

Naravno, ako imate bilo kakvih pitanja ili predloga, tu sam  ;)

Bane, evo i ja se javljam kao Nišlija da vam pomognem oko organizacije šta treba. Kika bi trebalo da ima moj broj.  :mah: