Jump to content

Featured Replies

Posted

lima-thumb.jpgPrebrojavam u sebi: Irfan je naš 56. ili 57. vozač. Zar već toliko? Mnogih lica ne mogu ni da se setim, tek ponekog detalja iz priče, ili nekog smešnog ukrasa iz kamionske kabine. Koliko je ljudi prošlo kroz naše živote za mesec dana, koliko nas je ljudi nahranilo? Koliko hleba, meda, ružinog džema i koliko litara čaja? Koliko novih prijatelja, koraka, mahanja, pa i suza? Matematika putovanja, a rešenje je – duhovno bogatstvo.

Autori: Jelena Raketić i Tibor Miglinci

Pročitajte ceo tekst

Ovo je bilo jedno divno putovanje. Čini mi se da sam mogao da osetim svaki miris, svako zrno peska, svaki kilometar koji ste prešli, emocija na samom kraju. Čitajući vaš tekst i ja sam putovao sa vama. Hvala vam!

Izgleda da srazmerno dužini putovanja, raste i umeće pisanja putopisa! Bravo za oboje  clap

Divno putovanje, još divniji tekstovi... nadam se biće ih još posle leta  ;D

Ovo vam je najbolji putopis do sada, barem od onoga što sam ja pročitala. Uobličili ste svoja razmišljanja i saželi svoja iskustva o putovanjima, slobodi, ljudima, svetu -- i to daje odličnu nadogradnju celoj ovoj seriji putopisa koje ste ispisali.

Ima tu dosta vrednih opažanja, i tačnih nadasve :)

Drugari, svaka vam čast. Odličan putopis, nasmejali ste me i iznenadili.

Lepo je nekad na putovanju ostati sam sa svojim mislima i otkriti novi deo sebe...

:* Sanja

Da, najbolje do sada i nešto najlepše i najinspirativnije što sa pročitao u poslednje vreme!

Dok ste Vas dvoje slagali iskustva i sve to pretočili u ovaj divni putopis, bilo je onih koji su hilhadu puta pomislili , a gde ste? što Vas već nema?

Prvo, hvala vam svima mnogo na lepim komentarima i što ste nas ispratili na putovanju kroz blog, tako čovek ima i inspiraciju da piše! :)

Nas dvoje se slažemo da je ovo bio najlepši deo do sada, valjda stoga što smo u njemu saželi sve utiske i emocije sa puta. 

p.s. hvala i ljudima koji su mi objasnili da "moram" da idem na ovaj put i recenzentu Lazi koji nam je pomogao da uobličimo tekstove.  :)

Dok ste Vas dvoje slagali iskustva i sve to pretočili u ovaj divni putopis, bilo je onih koji su hilhadu puta pomislili , a gde ste? što Vas već nema?

Znam da je teško biti sa druge strane, ali i mi smo hiljadu puta pomislili kako se neko brine i pita gde smo.  ;)

Jelena i Tibore, ovo je najlepši tekst o putovanjima koji sam ikada pročitao, kao i kompletan blog. Hvala vam od srca na tome, doprineli ste da donekle osetimo i zamislimo kako vam je bilo. Jedino mi je žao što je kraj ovog bloga :( ali očekujemo nove putopise, znam da nas nećete razočarati ;)