Jump to content

Featured Replies

Posted

Izvadio sam Thai vizu preko "Gea turs", sto znaci da je viza izvadjena u Zagrebu.

Viza je na 6 meseci, sa 3 ulaska, bez isteka same vezi.

Prvobitna solucija je: da izlazim i ulazim sa Tajlanda na skoro svakih 2 meseca ili sledeca solucija za koju sam nacuo, pa da proverim da li tako moze...

Da posle skoro 2 meseca produzim jos mesec dana u imigracionom, pa fakticki odradim izlazak/uzlazak na 3 meseca i tako 3 puta, sto bi mi se produzila viza na 9 meseci.

Ako neko ima predlog ili informaciju, zahvaljujem :)

tako je, moze..

s tim sto je od skora ukinuta i ta obaveza da mozes samo 3 puta da produzis vizu, pa da onda moras da budes 6 meseci van zemlje, znaci sad mozes da produzavas koliko hoces puta ( do sledece promene zakona  :LOLLL:)...

malivojo raspitaj se bre malo tamo po bankoku kod ljudi, pa svi to rade i znaju gde sta i kako, nemoj da te mi odavde ucimo a ti na licetu mesta....komuniciraj malo s ljudima

aj

a ako pogledas malo po sajtu, i to u topiku za tajlandske vize, videces da ima i ova opcija za vizu https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2197.75....sto mozda nije lose, ako nameravas dugo da ostanes na tajlandu...mislim da se ova viza vise isplati, i nema cimanja svaka 3 meseca...

• Author

Za produzetak vize sam cuo, ali za ovo prvo nisam bio siguran :)

Raspitam se na dve strane, nije na odmet :)

Hvala, pa se mozda vidimo u Aziji :)