Jump to content

Featured Replies

Dejane, ne unosi zabunu, maraton je ove godine 27. i 28. aprila  ;) Ja bih išla ali najviše zbog ekipe i bivanja po ovom divnom vremenu u prirodi, ali zbog zdravstvenih problema sam ograničena na neke kraće šetnje, kraće čak i od malog maratona, pa me zanima koju biste mi rutu predložili sa koje mogu recimo na pola puta da ''siđem'' blizu nekog puta, sela ili bilo kakve civilizacije i vraim se u Novi Sad...

A sta treba da se ponese, i gde da spavam? I kako da se prijavim? Sta kao sednem na bus u bg-u i odem tamo samo tako?

Nisi mi pomogao, tamo ne pise nista i postovi su od prosle god.... nema veze...hvala u svakom slucaju...

• Author

Autobusi za FG maraton kreću sa stajališta koje je ispred železničke stanice u Novom Sadu. S obzirom na veliku gužvu oko njih, nemoguće ih je promašiti. Prijave za maraton dobijaju se na startu maratona. Dakle, samo dođeš i prijaviš se. Ako ćeš ići na neki mali ili srednji maraton, ne treba ti spavanje. Ako ćeš ići na veliki, na otprilike pola puta postoji kamp u kojem se može besplatno spavati.

Ja cu da idem  ;D na srednji juzni  :blob:

Samo da nadjem drustvo, moja draga sestra sa kojom sam ranije isla vise ne zivi u Srbiji,

tako da cu na kraju najverovatnije sama  :roll: sta cu kad se druzim sa lenjim ljudima..

Još nisam siguran da li ću ići, ali ako idem onda je to na srednji južni  :stop:

Stano, možemo li i mi sa ekipom, ako se poklapaju rute malog i srednjeg, ali mi bi laganica  :kamp: