Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko ima elektronsku deviznu karticu kojom moze da se izvrshi placanje na internetu.

Upravo sam saznala da moja kartica ne podrzava taj sistem placanja a povoljna avionska karta za NYC koju sam pronashla ce odleteti.  :bang:

Potrebno mi je samo da taj neko ode samnom u doticnu banku, uplatimo pare i da odradim to placanje na internetu.

Hitno je

Hvala

:)

i ja sam iscimao druga (tj. druga od druga) da mi to odradi....

jesi li ti to dobila vizu a ćutiš? ili rizikuješ kao i ja?  :pivoooo:

koja je cena u pitanju?

• Author

Ma kakva viza, nisam ni zvala ambasadu... pozivno pismo sa kampa mi stize sledece nedelje... ali verovatno cu ove nedelje zvati ambasadu.

Nashla sam Airfrance iz Zagreba za 630eura. Sve sto mi je iko u NS-u pronashao je bilo skuplje od 700eura. Sutra krecem u ratnicke pohode po gradu za kartom! Nacicu je ne bila ja Marina!

;D

Odes u Rajfajzen ili Vojvodjansku banku otvoris visa karticu za placanje preko interneta uplatis svotu koju treba da iskesiras i to je sve.

ne nije potreban, ne pitaju te ni da li si zaposlen ili da li imas prihode samo licna karta i malo strpljenja

na racunu uvek mora da ima 20 evra

• Author

i treba im nedelju dana da je naprave... a meni kartica treba danas sutra...

imam vec deviznu karticu, ne treba mi druga

ako neko moze da mi ucini uslugu, bila bi veoma zahvalna!

znam i sama da mogu da napravim karticu u banci ali taj proces traje nedelju dana a avionske karte lete brze od svetlosti...

:bang:

imam ja virtuonku, upravo sam uplatio neke domene, tako da provereno radi :)

odesh u rajfajzen, uplatish mi na rachun kolko ti treba....

i vishe me necesh videti...  :P

javi se...

Imam ja Visa internet karticu Vojvodjanske banke, koja je vezana za devizni racun. Njome sam rezervisao hostel u Budimpesti (preko sajta hostela), ali sledeci put kada sam hteo da rezervisem hostel u Atini preko Hostelworlda.com nije htelo, pa sam to uradio pomocu Visa Electron banke Intesa.

Eto, ja imam ove dve kartice, ako do sad nisi nasla - javi se. Problem je sto nikad ne znas na kom sajtu ce ti prihvatiti koju karticu. Ja sam pokusao da odgonetnem ovu misteriju, obisavsi sve banke u Beogradu, ali niko nije znao da mi odgovori.

Pozz!

Dusan

• 1 year later...

Ako neko iz BGa ima karticu za placanje na internetu i ako je voljan da mi izadje u susret, bio bih mu veoma zahvalan. Hteo bih da rezervisem hostel preko hostelworlda i to sto pre, danas ili eventualno sutra, jer najkasnije u utorak moram u ambasadu! Anyone?

• 4 years later...

Idi u Banku Intesa, otvori devizni racun, trazi Visa electron karticu(dobices je za 2-3 nedelje) i njom vrsi sva placanja putem neta, a mozes placati i u inostranstvu na pos terminalima, po boljem kursu nego da menjas kes u menjacnici. Sve kosta 0 dinara - otvaranje racuna, vadjenje kartice, odrzavanje racuna. Jedino sto se placa, to je podizanje novca sa bankomata u inostranstvu i podizanja novca sa bankomata u Srbiji, koji nisu od banke Intesa. Ova kartica se iz mog visegodisnjeg iskustva pokazala kao najbolja za online placanja i upotrebu u inostranstvu.