Jump to content

Featured Replies

Posted

Dal je hladno za kampovanje u periodu 26 aprila na Rtnju i okolini,imam debelu vojnu vreću za spavanje?

Ako imas odgovarajucu opremu, nikad nije hladno za kampovanje. To sto je vreca debela i vojna, ne znaci da je i dovoljno topla. Ono sto je bitno, to je za koje je temperature predvidjena, tako da, probaj to da proveris, pre nego sto se zaputis negde.

• Author

pa jeste debela vreća i koristio sam je napolju i to bez šatora ili slično i skuvao sam se bukvalno.Al opet to je letos bilo.A za temparaturni opseg ne pise koliki je.Jedino da udjem u moju letnju pa sa njom u vojnu ako bude hladno:-P

Dal je hladno za kampovanje u periodu 26 aprila na Rtnju i okolini,imam debelu vojnu vreću za spavanje?

a sto ne bi spavao u krevetu?

To ti je kao da si pitala nekog ko je resio da ide autostopom i preko couchsurfinga da proputuje ...sto nebi lepo uplatio aranzman 10 dana i odmorio se ...zato sto covek hoce da kampuje

a sto ne bi spavao u krevetu?

Verovatno mu cimanje da uprti krevet na vrh Rtnja, jos ako ih je vise treba vuci bracni gore. Sator i vreca su laksi.

:D

Verovatno mu cimanje da uprti krevet na vrh Rtnja, jos ako ih je vise treba vuci bracni gore. :D

A posle ga i vratiti,tj. spustiti dole :)

Kakvo pitanje,eee...

• Author

Ne znam čemu tolika sprdnja na moje pitanje?Lepo sam pitao jer nisam nikada kampovao u ovo doba godine i u tom kraju  pa sam čisto hteo da čujem iskustva,mada već sam odlučio idem  bilo hladno ili ne.

Nece nista da ti fali, najgore je sto moze malo da ti bude hladno i da zbog toga ne prospavas dobro noc, ali, tad ces bar znati da li ti je vreca pogodna za takve uslove ili ne :)

U svakom slucaju, obavezno podloga, sator, vreca koju imas, par slojeva odece, ako prognoza kaze da ce biti hladnije nocu, cisto da se nadje i ima da bude dobro :)

Javi kako je bilo!

@Fox mislim da se nisu sprdali sa tvojim pitanjem vec sa Breskvicinim pitanjem :) U svakom slucaju, srecno i lepo se provedi! Moj ti je savet da rizikujes jer kao sto Dragance rece, jedino sto moze da ti se desi je da ti bude nesto hladnije i da zbog toga ne prospavas dobro noc..ali Boze moj, sve je to car kampovanja i avantura :)  Ja sam spavao bez vrece u satoru, na 1400 metara nadmorske visine (doduse pocetkom jula, tamo neke 2004) i veruj mi, nije nimalo prijatno, ali bez obzira na sve, preziveo sam i narednog jutra sam vise nego ikad voleo sunce i leto :D Tako da kreni ti slobodno, uzivaj i javi kako je bilo :)

• 2 weeks later...
  • Author

Pozdrav.Trebao sam da idem na Rtanj al u zadnjem momentu mi pade na pamet da idem na more u CG.Bacio sam prst i iz Bg stopirao do Jadrana.Nije proslo 15 min staje kamiondzija kojime me vozi do Podgorice.Odatle sam celu obalu presao stopom a Boku sam dobrim  delom prepesacio jer sam hteo da uzivam sporije gledajuci je...Posetio sam i Dubrovnik odakle sam se preko Bosne vratio kuci.Usput sam obisao Trebinje,Sarajevo .Sutjesku,Visegrad...Stop je funkcionsiao odlicno i na primorju nije guzva a i voda je odlicna. :) Pa ko se zazelio kupanja samo napred.

• Author

Ma jooook vreca kida samo je malo teza,cak mi ni na Sutjeskoj nije bilo hladno premda je po brdima sneg :)