Jump to content

Featured Replies

Cudno,

odem da proverim Beograd-Jakarta u avgustu, i dok se ucitava stranica se jasno vidi u pozadini kako se vec pojavio datum povratnog leta i pise valjda 550 evra, i onda kad se ucita do kraja odjednom kaze "no flights available". Posto nemaju opciju +/- 3 dana, probao sam rucno za svaki dan u nedelji i ista situacija..

Da li se jos nekom desilo?

EDIT: da ne ispadnem dzangrizalo.. naravno: lepa vest, i sigurno da ce mnogima biti korisno..

Nije direktno povezano sa temom, ali na sajtu JATa se pojavilo mnogo egzoticnih gradova, verovatno kao posledica code share ugovora sa Alitalijom, Austrianom i kim vec, pa je tako moguce kupiti karte iz BGa do Kisinjeva, Kluza, Bakua, Kazablanke, Jerevana, Vilnjusa, Rejkjavika i slicno. Naravno, sa presedanjima i naravno, cene, koliko vidim, nisu nimalo privlacne. Verovatno da ce se kao posledica ugovora sa Etihadom pojaviti i mnoge druge destinacije(ma da, rekao bih da su i neke od pridodatih destinacija, zapravo destinacije kompanija ciji je Etihad delimicno vlasnik).

BEG-PVG-BEG - 580 Eur.

BEG-PEK-BEG - 580 Eur.

BEG-JNB-BEG - 640 Eur.

BEG-DEL-BEG - 670 Eur.

BEG-LHE-BEG - 680 Eur.

BEG-MAH-BEG - 780 Eur.

BEG-KUL-BEG - 780 Eur.

BEG-SYD-BEG - 1300 Eur.

okvirno sa etihadom.

Nije direktno povezano sa temom, ali na sajtu JATa se pojavilo mnogo egzoticnih gradova, verovatno kao posledica code share ugovora sa Alitalijom, Austrianom i kim vec, pa je tako moguce kupiti karte iz BGa do Kisinjeva, Kluza, Bakua, Kazablanke, Jerevana, Vilnjusa, Rejkjavika i slicno. Naravno, sa presedanjima i naravno, cene, koliko vidim, nisu nimalo privlacne. Verovatno da ce se kao posledica ugovora sa Etihadom pojaviti i mnoge druge destinacije(ma da, rekao bih da su i neke od pridodatih destinacija, zapravo destinacije kompanija ciji je Etihad delimicno vlasnik).

Beograd - Jerevan

Jat 625€

Aeroflot 410€

Sta reci?

bogami, za bankok je povratna karta 629 eu, tokom celog leta...

to je jeftinije nego kod qatar-a...

ipak je konkurencija uvek dobra stvar, oborice cene...

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=04&dd=16&nav_id=705723

Ugovor o zajedničkom saobraćaju će, uz odgovarajuće zvanične dozvole, uključivati stavljanje JU koda na letove "Etihada" ka Abu Dabiju i dalje ka Bangkoku, Pekingu, Brizbejnu, Čengduu, Čikagu, Kolombu, gradu Ho Ši Min, Islamabadu, Johanesburgu, Karačiju, Kuala Lumpuru, Kuvajtu, Lahoreu, Njujorku, Melburnu, Sejšelima, Šangaju, Singapuru, Sidneju, Torontu i Vašingtonu.

clap

• 4 months later...

Ima li neko iskustva sa dugackim presedanjem u Abu Dabiju?

Hteli bi da putujemo Beograd-Abu Dabi-Singapur , ali je presedanje u Abu Dabiju dugacko 14 sati!

Da li Etihad snosi troskove smestaja na aerodromu?

I da li neko zna kako izgleda tranzit na ovom aerodromu ... ima li onih kapsuli za spavanje i slicno?

Thx!  :)

Ima li neko iskustva sa dugackim presedanjem u Abu Dabiju?

Hteli bi da putujemo Beograd-Abu Dabi-Singapur , ali je presedanje u Abu Dabiju dugacko 14 sati!

Da li Etihad snosi troskove smestaja na aerodromu?

I da li neko zna kako izgleda tranzit na ovom aerodromu ... ima li onih kapsuli za spavanje i slicno?

Thx!  :)

bio sam ja zimus..i evo ovde sam bas detaljno objasnio sve o aerodromu u abu dabiju, udavili su me sa pitanjima oko tog aerodroma  :bang::)...https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=6103.msg105153#msg105153

tranzit je do 24h, ali ne prave problem ni ako je par sati vise...kad sam bio u februaru, nije bilo tih kapsula, al negde sam procitao da su skoro postavljene...

i naravno, kakav crni hotel, ako nemas tranzitnu vizu hahah...a cene ti sve pisu na linku

хвала за дељење такве корисне информације о саобраћају, да нас уптодате