Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao svima,

Htela sam samo da pitam da li mi neko moze reci nesto o Malangu. Treba da putujem tamo na neku praksu koja traje 4 meseca.

Sve me zanima :), ali ponajvise vakcinacija. Uglavnom na netu sto sam googlala kazu da ne treba, mada su me oni savetovali da se vakcinisem zbog tifusa i hepatitisa B. Vakcinu za trbusni tifus ne mogu da pronadjem, a vakcinu za hepatit B sam kupila u apoteci i sad niko nece da mi je da. Ustanove me samo prebacuju sa jedne na drugu, a privatni lekari na drzavne sluzbe. :(

Cao svima,

Htela sam samo da pitam da li mi neko moze reci nesto o Malangu. Treba da putujem tamo na neku praksu koja traje 4 meseca.

Sve me zanima :), ali ponajvise vakcinacija. Uglavnom na netu sto sam googlala kazu da ne treba, mada su me oni savetovali da se vakcinisem zbog tifusa i hepatitisa B. Vakcinu za trbusni tifus ne mogu da pronadjem, a vakcinu za hepatit B sam kupila u apoteci i sad niko nece da mi je da. Ustanove me samo prebacuju sa jedne na drugu, a privatni lekari na drzavne sluzbe. :(

za istocnu javu ti ne treba nikakva vakcinacija, jedino ukoliko hoces da ides malo dalje, tipa celebes, molucka ostrva, ili irian djaju...a vakcinu naravno da nece da ti daju ako si kupila u apoteci, jer kako da budu sigurni kako je cuvana..pa posle da budu krivi ako ti se nesto desi...ne verujem da bi ti ijedan lekar dao to..zato bolje zaboravi nemoj da se cimas oko toga

• 1 month later...

Ako nemaju u Batutu, a desava se, imas u Gradskom zavodu u Bulevaru Despota Stefana