Jump to content

Featured Replies

• Author

Piii, niko neće na Frušku goru. Nas 20-tak će tamo, ako ima još zaludnih koji bi spavali tamo  :kamp: neka se jave pa da napravimo neku žurkicu 30-og uveče.

Za Frušku sam spreman 364 dana godišnje, osim tog jednog.

potpisujem  :D i dodajem i 2. maja jer jei tada krkljanac :shockkk:

13. Balkan mafia meeting u Užicu  :D

Može li malo pojašnjenje šta je to "Balkan mafija"? Zvuči zanimljivo, a i relativno je blizu... zvizhd

?Balkan mafija? je jedna od tisuću grupa koje postoje na stranici couchsurfing. Ako imaš profil na CS-u jasno ti je da su mnoge grupe mnogo korisnije, aktivnije ifunkcionalnije od grupa na fejsu ili drugim društvenim mrežama. Ekipa ljudi koji prpadaju grupi, ali 'couchsurferi' koji su čuli od prijatelja koji pripadaju grupi ili videli poziv na nekoj od drugih grupa kojoj pripadaju okupljau se svakih šest meseci u drugoj balkanskoj zemlj i i u drugom gradu. Sve je počelo akupom u Beogradu pre šest godina i sada je red da opet bude skup u Srbiji. Koga zanima, program može videti ovde http://www.couchsurfing.org/meetings.html?mid=177280

Šta planirate za 1. maj?

Pijanku.

Samo jos ne znam(o) gde.

A ta Balkan Mafija,sta je to?

Samo se skupi ekipa da zderu (rakijada u Pranjanima i te varijante) ili...?

Pitao me jdan Francuz (sto planira da dodje u tom nekom periodu) da li idem na to,reko nikad cuo za to mafiju...

• 2 weeks later...
  • Author

Ljudi kako je bilo? Ja bio na fruškoj gori, mnogo velika gužva. Kada sam kretao kući trebalo mi je oko sat vremena da se izvučem odande...

Standardna prica.

Zato i kaze covek:

Za Frušku sam spreman 364 dana godišnje, osim tog jednog.