Jump to content

Featured Replies

On 1/26/2018 at 2:56 PM, Laza GNR said:

U jebote,al si se raspisala :smile:

Ima nekih reci koje ne znam sta su (tekija,Hamam,sardrvan - za ovo poslednje nikad cuo),al ispada fin taj prizrenski kraj.

Jos da ima Peckog piva...ihaj.

Paaaaa, ja bih baš uživala da opet čitam postove na forumu kao nekada, gde su ljudi tako pisali šta im se sve desilo, ili gde i šta da rade tu i tu. Pa to bude ihihiiii mnogo :biggrin:

Jeste da je to onda više za blog ili priču, ali eto... rekoh, možda bi ljudi da čuju od onih koji obitavaju tamo non-stop.

Severac je sve ispravno protumačio. A ima pećkog piva koliko hoćeš. Ima sada i nekih drugih vrsta. Sabaja- interesantna pivara.

A u Gračanici je jedan prijatelj isto otvorio svoju pivaru "Pivdžan", sam radio na asortimanu, sam proizvodi. http://www.radiokim.net/vesti/drustvo/kuva-se-pivdzan.html

Još jedan demanti (:bag:) Karta do Prizrena jeste 25 evra povratna. To je do Prištine 20 evra.

Polasci iz Beograda u Prizren: 12:00 h ( Adio Tours), 16:30 h ( Erhan Tours), 21:30 ( Adio Tours).

Iz Prizrena u Beograd: 09:00 h ( Adio Tours), 20:00 h ( Erhan Tours), 21:30 ( Adio Tours).

Povratna karta Beograd Prizren sa Adio Tours 25 EUR.