Jump to content

Featured Replies

Posted

Sremam se sa osmogodišnjom ćerkom da krenem za Španiju i zbog loše konekcije izmađu nekih manjih mesta (tipa jedan autobus dnevno) planiram da stopiramo određene deonice puta. Videla sam da je negde ne ovom forumu newko spominjao kako je svuda po Evropi lako stopirati osim u Španiji, pa ne zanima da li je zaista tako i ako jeste imate li neku  predstavu zašto je tako? I da li je tako u celoj zemlji ili samo pojedinim delovima... 

Mada šta god mi vi napisali, ja ću verovatno u nekim oblastima biti primorana da stopiram, ali nadam se da će se nama dvema curama već neko smilovati :stop: :stop:

Meni su rekli da je lose iz razloga sto je za vreme Franka to bilo zabraneno, pa je ljudima to ostalo...

Ja sam jednom lako stigao iz Sagunta do Valensije i jednom brzo, ali pomalo slucajno iz Girone do Figueresa...

Kad sam proslog meseca isao do Barcelone, ustopirao sam jos u Francuskoj direktno do tamo, pa nisam tu nista iskusio...

Ipak, verujem da kombinacija vas dve, moze imati dobru prodju...pogotovo, ukoliko to budu bile rute blizu mora, gde ima dosta i engleza, nemaca itd

• Author

Na more i planiramo na severozapad, Galicija, Asturija i u Baskiju, nadam se da će nam tamo upaliti, budući da do nekih manjih mesta gotovo i da nema gradskog prevoza, a za Sierra de Gredos znam pouzdano da iz Aville i Madrida ide samo jedan bus u Arenas de San Pedro  i možda jedan, a možda ni jedan (jer ću ići radnim danom) za Navarredonda de Gredos. Hvala za info  :)

Два друга су прошле године ишла стопом исто до Барселоне,у Француској их је покупио старији брачни пар и довезао скоро до Барселоне.Чак су их и ручком частили :)