Jump to content

Featured Replies

Posted

Upravo sam saznao da vozovi vise ne idu do Italije :( ... Kako sada jeftino doci do Venecije npr? Sve opcije dolaze u obzir. Hvala puno unapred na informacijama.

P.S

Zasto ne idu vozovi? To je meni skroz bez logike!?

Upravo sam saznao da vozovi vise ne idu do Italije :( ... Kako sada jeftino doci do Venecije npr? Sve opcije dolaze u obzir. Hvala puno unapred na informacijama.

P.S

Zasto ne idu vozovi? To je meni skroz bez logike!?

Ne idu zato sto Slovenci vise nemaju ni jedan putnicki voz za Italiju, jedino (najblize) se vozom moze doci iz Austrije.

Mozes ici vozom do Vrsca pa posle do Temisvara. Ovi su super povezani tj ima oko 40min pauze izmedju ta dva polaska pa mozes na kiosku pored stanice kupiti vode il sta ti vec zatreba, kartu... Inace oba voza su nova klimatizovana tako da nemoras da brines da ces da ces prokuvas. Cene su BG-VS povratna 512din i VS-Temisvar 8e povratna tako da za vas troje ukoliko ti je dete starije od 14 cena izidje oko 4500 din, ukoliko nije do VS-a placas 50% il nista ako je mladje od 6 godina. Do Rumunije mislim da nema nikakve povlastice al nisam siguran  :)

• Author

Idem iz Apatina ali ok,to nije problem. Koliko kosta od Temisvara do Venecije(mestre),i kuda uopste ide taj voz?

1) Voz Ljubljana - Koper u 09:42 (dol. 11:51), pa bus Koper - Trst 12:00 (dol. 12:45) ili 14:00 (dol. 14:45). Na sajtu trenitalia.com pronađi kad imaš voz iz Trsta za Veneciju. I kartu možeš kupiti online.

Red vožnje - voz: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/slovenija/vozni-redi/vozni-red-s-cenikom?entrystation=42300&via=-1&exitstation=44352&date=23.4.2013

Red vožnje - bus: http://www.veolia-transport.si/Vozni_redi_in_vozovnice/Vozni_redi/Mednarodni_vozni_redi/PIRAN_-_TRST/index.html

2) Voz Zagreb - Rijeka u 07:52 (dol. u 12:34), pa bus Rijeka - Trst u 14:00 (dol. 16:50). Voz te košta 110kn, a bus 55kn.

Red vožnje - voz: www.hzpp.hr, red vožnje - bus: www.autotrans.hr

3) Voz Beograd 10:30 - Villach 22:32, pa presjedanje Villach 00:06 - Venezia Mestre 02:56 - Roma Termini 09:20.

4) Bus Beograd - Venecija u 19:15 (dol. 07:30) - četvrtak, subota i nedjelja - Sana turs.

Nadam se da ti je bilo od koristi :) Srećan put!

Mozes i do Madjarske, pa odatle do Beca pa iz Beca do Milana. Sa tim sto imas dva presedanja jer ima direkti iz BG do Beca tako da samo kupis karte do Madjarske i od Madjarske da bi te izaslo manje, a onda iz Beca do Milana. Cene su ti BG-BU 16e,  BU-VI 14e ( ovo nisam siguran dal je samo za mlade al mislim da nije ), VI-MI 29e u jednom smeru. Izidje malo skuplje al komfornije jer imas 2 presedanja do Italije, sad sve zavisi da li bi ti bio Bec zanimljiv il Ljubljana i naravno koliko para, vremena... :)

Mozes i do Madjarske, pa odatle do Beca pa iz Beca do Milana. Sa tim sto imas dva presedanja jer ima direkti iz BG do Beca tako da samo kupis karte do Madjarske i od Madjarske da bi te izaslo manje, a onda iz Beca do Milana. Cene su ti BG-BU 16e,  BU-VI 14e ( ovo nisam siguran dal je samo za mlade al mislim da nije ), VI-MI 29e u jednom smeru. Izidje malo skuplje al komfornije jer imas 2 presedanja do Italije, sad sve zavisi da li bi ti bio Bec zanimljiv il Ljubljana i naravno koliko para, vremena... :)

Nema više ništa direktno Beograd - Beč ...

Nema više ništa direktno Beograd - Beč ...

Da moja greska  :) Onda mu je bolje preko Slovenije osim ako ne zeli mozda da vidi i Bec onda ima na svakih sat i po iz Madjarske neki za Bec :)

Odlična opcija ovaj Mistral air. Iz Mostara jos više gradova u Italiji povratna karta se moze naći  za ispod 100 evra.

• 2 weeks later...
  • Author

Joj imenjace muke su to :) ... Nije mi jasno zasto su ovi likovi iz SLO ukinuli vozni saobracaj :) ... A da vozim brate,mrsko mi,voz zakon ;)

Joj imenjace muke su to :) ... Nije mi jasno zasto su ovi likovi iz SLO ukinuli vozni saobracaj :) ... A da vozim brate,mrsko mi,voz zakon ;)

Nisu iz SLO ukinuli nego iz Italije.

Ima opcija iz HR do ITA preko AUS,zagreb do villach-a,pa iz villach-a do venecije

I to sve sa presedanjem u sred noći pošto su Italijani ukinuli pre par godina i dnevni voz Beč - Venezia.

• 1 month later...
  • Author

Zna li neko koliko kosta ova opcija vozom Zagreb-Vilach-Mestre?

Najjeftinija bus opcija iz Srbije,NS ili BG?