Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li državljani Evropske unije mogu da uđu u Crnu Goru samo sa ličnom kartom kao što mogu da uđu u Srbiju...????

• Author

Hahaha nema potrebe za Albanijom,jedva ćemo i Crnu Goru celu da obiđemo za nedelju dana.. Jel zna možda neko jel hladno tamo krajem maja,pošto nikad nisam išao tako rano na more...  :?

• Author

Pa planirao sam da se kupam... Nadam se da neće biti ledeno... Mada kupao sam se u Baltiku krajem maja takođe tako da je Crna Gora topla kupka za Baltik...  ;D Ali se plašim da ne bude hladno i napolju i u vodi pošto idem sa namerom da se malo okupam i osunčam... :-[

Nije toliko hladno za kupanje, ali, nije bas ni kao u avgustu. Ako napolju bude lepo i toplo, nema problema, ja sam se kupao i krajem aprila.

• Author

Zadnji put sam bio u Crnoj Gori pre 3 godine u julu i tad je voda bila LEDENA... ali bukvalno.. ali kao što sam rekao nakon što sam se okupao u Baltiku dok je napolju bilo 7 stepeni,ništa mi nije više problem...  ;D

krajem maja je sasvim ok za kupanje ako ne bude kise . evo danas smo sa kupanja . nije bas voda kao ljedi ali sasvim je ok za kupanje .

Zadnji put sam bio u Crnoj Gori pre 3 godine u julu i tad je voda bila LEDENA... ali bukvalno.. ali kao što sam rekao nakon što sam se okupao u Baltiku dok je napolju bilo 7 stepeni,ništa mi nije više problem...  ;D

Ako Rusi nisu antiprotivni da se brčkaju u tom parčencetu "eko Jadrana"  ;D

Super će biti i tebi  ;)

• Author

Hahaha.. Nadam se da neće biti hladno svi me nešto plaše kako će more biti hladno ovo ono ali nadam se da će sve biti ok..  :)