Jump to content

Featured Replies

Posted

Ишао бих крајем месеца Раил+картица у џепу чланство у Феријалном савезу због попуста у хостелима наравно + сајтови са бесплатним смештајем.

Мало стоп мало воз преко Казакстана тамо вадимо визе за Кину.

Улазимо у Кину правац Хонг Конг да одрадим неку бирократију па Макао, после Шенжен и остало.Повратак по договору али планирам мање задржавање у Кини.

Пожељно да буде женска особа због стопирања и бржег кретања.

Биће занимљиво и изазовно.

Буџет ловкост адреналин 70%. teg

• Author

Хвала на савету то и није европа хех као што и ми нисмо у европи.Иначе ипак ћу се определити за авион кад сам погледао неке цене и упоредио све трошкове.Највероватније до Москве возом из Будимпеште или Београда па на авион.

Е сад пошто нисам пре користио реил + не знам дал има бар тај попуст до Москве ???

Хвала на савету то и није европа хех као што и ми нисмо у европи.Иначе ипак ћу се определити за авион кад сам погледао неке цене и упоредио све трошкове.Највероватније до Москве возом из Будимпеште или Београда па на авион.

Е сад пошто нисам пре користио реил + не знам дал има бар тај попуст до Москве ???

Ne vredi Rail + u exSSSR zemljama.

Ti baš izabra najskuplju deonicu koja je vozom najskuplja da ideš vozom...

Ukrajinska, Kazahstanska, Kinesta unutrašnja tarifa za vozne karte je poprilično jeftinija od međunarodne, a Ruska je nešto jeftinija. Postoji jedna fora - Raspadom SSSR-a grad Ileck koji je u Rusiji je ostao u mreži Kazahstanskih železnica, a grad Petropavlovsk koji je u Kazahstanu je ostao u mreži Ruskih železnica. Tako da putovanje sa presedanjem u jednom u ova dva grada donosi prednost putovanja po unutrašnjoj tarifi jer se karte od/do oba ova grada i do/od Ruskih i do/od Kazahstanskih gradova prodaju po unutrašnjoj tarifi.