Jump to content

Featured Replies

Posted

:mrgreen: Коначно бесплатно брзим возовима по целој европи,брже од тачке А до тачке Б нова метода за 21 век а не ко наши родитељи,баке и деке стопом.

За више информација погледајте овде.

Svaka mu cast!

Bas je pravi izazov.

Prvo sam mislio da se "rucno" drzi,kasnije mislim da se vidi na snimku da ima ona vakuumska cuda,kojima se "zalepi" za staklo.

• Author
:dance: Па да оно за скидање шофершшајбни.
  • 3 weeks later...

ovo je trainsurfing i veoma je popularan kod omladine u Rusiji.Na yt ima gomila klipova o njima...

Lik sa ovog klipa je umro od leukemije pre nekoliko god ako se nevaram.

• 2 weeks later...

To je kod nas toliko normalno da su svi navikli pa nema potrebe da se snima hehe. U Sarajevu možete redovno vidjeti kako netko sjedne na kuku za šlepanje na zadnjoj strani tramvaja

U Sarajevu možete redovno vidjeti kako netko sjedne na kuku za šlepanje na zadnjoj strani tramvaja

Ne znam koliko kosta karta za tramvaj u SA,ali...sta,ustedece time 1 evro/pola evra? :)

EDIT:nije da se smejem/podsmevam tim ljudima,jer i za to ipak treba imati neka muda (nije to da bas svako radi).

Ali opet...kad vec stavljas muda na panj...daj stavi onda bar za neku duzu relaciju :)

Ma to rade uglavnom mladi Romi i mlađa populacija kojoj fali adrenalina. Izuzetno je opasno tako se voziti. Npr u tramvaju ljudi padaju zbog nestabilnosti u voznji jer se tramvaj trese, ljulja kao ringišpil. Mogu mislit kakav je osjećaj na kuki se voziti.